ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Μίλτος Τεντόγλου: Στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο μήκος

Miltos Tentoglou: At the top of the world ranking in length

The "gold" Olympian Miltos Tentoglou is at the top in the length of the latest list announced by World Athletics.

At the top of the latest list of the best performances in length published by World Athletics is Miltos Tentoglou.

The "gold" Olympian of Tokyo made history in 2021 but he is not the only Greek who is in the top ten in the last lists of the year.

On the walk (35km) Antigoni Drisbioti is in 2nd place while nearby Katerina Stefanidi is 3rd. Alexandros Papamichael is also on the 4th place of the list on the walk.

Nikol Kyriakopoulou is 8th in the close and in the same race Eleni Polak is 22nd. In the triple in 9th place is Voula Papachristou while Antigoni Drisbioti is 10th in the 20km walk.

Emmanuel Karalis, who was 4th in Tokyo nearby, is also in 11th place on the list.

*** Μίλτος Τεντόγλου: Στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο μήκος

Ο "χρυσός" Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου είναι στην κορυφή στο μήκος της τελευταίας λίστας που ανακοίνωσε η World Athletics.

Στην κορυφή της τελευταίας λίστας με τις καλύτερες επιδόσεις στο μήκος η οποία δημοσιοποιήθηκε από την World Athletics είναι ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο "χρυσός" Ολυμπιονίκης του Τόκιο έγραψε ιστορία το 2021 αλλά δεν είναι ο μόνος Έλληνας που είναι μέσα στην δεκάδα στις τελευταίες λίστες της χρονιάς.

Στο βάδην (35χλμ) η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είναι στην 2η θέση ενώ στο επί κοντώ είναι 3η η Κατερίνα Στεφανίδη. Ακόμη ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ είναι στην 4η θέση της λίστας στο βάδην.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου είναι 8η στο επί κοντώ και στο ίδιο αγώνισμα είναι 22η η Ελένη Πόλακ. Στο τριπλούν στην 9η θέση είναι η Βούλα Παπαχρήστου ενώ η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είναι 10η στα 20χλμ βάδην.

Ακόμη ο Εμμανουήλ Καραλής που ήταν 4ος στο Τόκιο στο επί κοντώ είναι στην 11η θέση της λίστας.

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου