ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Κοεντράο : Αντίο στο ποδόσφαιρο επιλογή έκπληξη για την καριέρα του

Coentrao: Farewell to football surprise choice for his career

Fabio Coentrao finally said goodbye to football and made the surprise of choosing a career for the future. He will become a fisherman.

Fabio Coentrao, 33, got tired of looking for a new team and decided to end his career to become a fisherman.

Coentrao became famous around the world a decade ago with his move to Real Madrid, with which he conquered everything in a great career.

In recent years he returned to the team of his heart as from 2018 until last summer he wore the jersey of Rio Ave team with which he started playing football.

His choice for the future shocked the world as it has nothing to do with football.

"I was born poor and I have no problem dying poor. The sea is fantastic and there is a great need for fishermen in our country. It is time to respect this profession and it is not a shame to be a fisherman. "People who love the sea should pursue their dream," Coentrao said.

*** Κοεντράο : Αντίο στο ποδόσφαιρο επιλογή έκπληξη για την καριέρα του

Ο Φάμπιο Κοεντράο είπε τέλος στο ποδόσφαιρο και έκανε την έκπληξη με την επιλογή καριέρας για το μέλλον. Θα γίνει… ψαράς.

Ο Φάμπιο Κοεντράο στα 33 του, βαρέθηκε να ψάχνει για νέα ομάδα και αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του για να γίνει… ψαράς.

O Κοεντράο πριν από μια δεκαετία έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο με την μετακίνησή του στην Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία κατέκτησε τα πάντα σε μια σπουδαία καριέρα.

Τα τελευταία χρόνια επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του καθώς από το 2018 και μέχρι το καλοκαίρι που πέρασε φόρεσε την φανέλα της Ρίο Άβε ομάδα με την οποία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο.

Η επιλογή του για το μέλλον σόκαρε τον κόσμο καθώς δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο.

“Γεννήθηκα φτωχός και δεν έχω πρόβλημα να πεθάνω και φτωχός. Η θάλασσα είναι φανταστική και υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ψαράδες στην χώρα μας. Είναι η στιγμή να σεβαστούμε και αυτό το επάγγελμα και δεν είναι ντροπή να είσαι ψαράς. Οι άνθρωποι που αγαπάνε την θάλασσα θα πρέπει να κυνηγούν το όνειρό τους” δήλωσε ο Κοεντράο.

Πηγή: Novasports.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου