ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Παναθηναϊκός : Τα δύο διλήμματα του Λάζλο Μπόλονι

Panathinaikos: The two dilemmas of Laszlo Boloni

The Romanian coach has reached the nine places in the starting lineup for the Athenian derby with AEK.

Laszlo Boloni has two dilemmas for the Panathinaikos squad for Sunday's game with AEK. The Romanian coach has not reached a position in the midfield trio, but also in his right winger.

In terms of his tactics, Boloni will maintain the 4-3-3 system, with a defensive midfield and two internal midfielders on his "axis".

Dioudis will defend the goal, Veleth and Pougouras will start in the center of the defense, Molo will cover the right wing and Juankar the left wing.

In the midfield, in the most probable event, Nias will play as a defensive midfielder and will be flanked by Mauricio and Alexandropoulos. In the alternative scenario, Vigiafanies will take the place of Nias and Alexandropoulos will be transferred to "6".

In the attack, Engbakoto will play as a right winger and Ioannidis will be the "fundaristos". Aitor and Kampetsis claim the position of left winger, with the Spaniard having the lead.

*** Παναθηναϊκός : Τα δύο διλήμματα του Λάζλο Μπόλονι

Ο Ρουμάνος προπονητής έχει καταλήξει για τις εννιά θέσεις της ενδεκάδας για το αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Δύο διλήμματα έχει ο Λάζλο Μπόλονι για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Ρουμάνος προπονητής δεν έχει καταλήξει σε μία θέση στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, αλλά και στον δεξιό εξτρέμ του.

Αναφορικά με την τακτική του, ο Μπόλονι θα διατηρήσει το σύστημα 4-3-3, με αμυντικό χαφ και δύο εσωτερικούς μέσους στον «άξονα» του.

Ο Διούδης θα υπερασπιστεί την εστία, οι Βέλεθ και Πούγγουρας θα αρχίσουν στο κέντρο της άμυνας, ο Μολό θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Χουανκάρ το αριστερό άκρο.

Στη  μεσαία γραμμή, στο επικρατέστερο ενδεχόμενο ο Νιας θα παίξει αμυντικός χαφ και θα τον πλαισιώσουν οι Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλος. Στο εναλλακτικό σενάριο, ο Βιγιαφάνιες θα πάρει τη θέση του Νιας και ο Αλεξανδρόπουλος θα μετατεθεί στο «6».

Στην επίθεση, ο Ενγκμπακοτό θα αγωνιστεί ως δεξιός εξτρέμ και ο Ιωαννίδης θα είναι ο «φουνταριστός». Τη θέση του αριστερού εξτρέμ διεκδικούν οι Αϊτόρ και Καμπετσής, με τον Ισπανό να έχει το προβάδισμα.

Πηγή: To10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου