ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνει και φεύγει για Βόλο

Olympiacos: Finishes and leaves for Volos

Olympiakos has a match for the championship on Monday, facing Volos away from home.

Match with which Olympiakos completes the 23rd game of Super League 1. For Monday's match, the "red and whites" on Sunday are going to complete their preparation.

The team of Piraeus has a training session in Renti on Sunday morning and then Pedro Martins is going to announce the players who will be in the mission. So that the team can then leave Renti by road for Volos, in view of the away game.

Marios Vroussai is definitely expected to be out of the mission, as he is injured and is recovering after the surgery he underwent.

*** Ολυμπιακός: Ολοκληρώνει και φεύγει για Βόλο

Τη Δευτέρα έχει ματς ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας το Βόλο.

Ματς με το οποίο ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός την 23η αγωνιστική της Super League 1. Για την αναμέτρηση της Δευτέρας οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή πρόκειται να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους.

Μία προπόνηση στο Ρέντη έχει η ομάδα του Πειραιά το πρωί της Κυριακής και στη συνέχεια ο Πέδρο Μαρτίνς πρόκειται να ανακοινώσει τους παίκτες που θα βρίσκονται στην αποστολή. Έτσι ώστε να αναχωρήσει μετά η ομάδα από το Ρέντη οδικώς για το Βόλο, ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού.

Από την αποστολή αναμένεται να είναι σίγουρα εκτός ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος είναι τραυματίας και μετά από το χειρουργείο που έκανε βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης.

Πηγή: Sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου