ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Οριστικό: Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Αραούχο!

Final: Araujo returns to AEK!

AEK agreed with Las Palmas to sign Sergio Araujo! Even during the day Argentina arrives in Athens.


Great return, fact! Sergio Araujo will wear the yellow again, after the AEK and Las Palmas have agreed on his transfer and announcements are expected soon!

Araujo will come to Athens on a six-month loan from Las Palmas, but in June AEK will be obliged to buy it with a market option set out in the agreement.

The Argentinean striker is likely to come to Athens even today to undergo medical tests and sign his contract.

This is the second time Araouhou will play for AEK. The first had come in January 2017 with a six-month loan, which was renewed after a few months for another year.

Finally, Araujo left the Union in the summer of 2018 after being crowned champion, with 60 appearances and scoring 23 goals and sharing 10 assists.
*** Οριστικό: Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Αραούχο!

Η ΑΕΚ συμφώνησε με την Λας Πάλμας για τη μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο! Ακόμα και εντός της ημέρας έρχεται στην Αθήνα ο Αργεντινός.

Η μεγάλη επιστροφή, είναι γεγονός! Ο Σέρχιο Αραούχο θα φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα, αφού η ΑΕΚ και η Λας Πάλμας συμφώνησαν στη μεταγραφή του και αναμένονται οι ανακοινώσεις άμεσα!

Ο Αραούχο θα έρθει στην Αθήνα με εξάμηνο δανεισμό από τη Λας Πάλμας, όμως τον Ιούνιο η ΑΕΚ θα είναι υποχρεωμένη να τον αγοράσει με οψιόν αγοράς που ορίζεται στη συμφωνία.

Ο Αργεντινός στράικερ είναι πιθανό να έρθει στην Αθήνα ακόμα και σήμερα, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Αραούχο θα αγωνιστεί στην ΑΕΚ. Την πρώτη είχε έρθει τον Ιανουάριο του 2017 με εξάμηνο δανεισμό, ο οποίος ανανεώθηκε μετά από λίγους μήνες για άλλον ένα χρόνο.

Εν τέλει, ο Αραούχο αποχώρησε από την Ένωση το καλοκαίρι του 2018 έχοντας στεφθεί πρωταθλητής, με 60 συμμετοχές και έχοντας σκοράρει 23 γκολ και έχοντας μοιράσει 10 ασίστ.
Πηγή: To10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου