ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Ιταλικός «εμφύλιος» για Έρικσεν

Italian "civilian" for Ericson

Cristian Eriksen refuses to renew his contract with Tottenham, which has attracted the interest of many clubs for his case.


Previously, the name of Danus was playing loudly in Real Madrid's reportage, but he decided to move on to Paul Pogba.

However, with the "Mirens" out of competition. interest in the 27-year-old rehearsed, with Juventus and AC Milan ready to fight for his signature.

According to Marca, the two Italian clubs have high on their list the experienced medium, who for now sees his future away from London.

However, "spurs" are not going to grant him if they are not fully covered, with the team's management claiming an amount close to 100 million euros.
===Ιταλικός «εμφύλιος» για Έρικσεν

Ο Κρίστιαν Έρικσεν αρνείται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Τότεναμ, γεγονός που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων για την περίπτωσή του.

Το προηγούμενο διάστημα, το όνομα του Δανού έπαιζε δυνατά στο ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία όμως αποφάσισε να κινηθεί για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά.

Ωστόσο, με τους «Μερένχες» εκτός ανταγωνισμού. το ενδιαφέρον για τον 27χρονο αναθερμάνθηκε, με τις Γιουβέντους και Μίλαν να είναι έτοιμες να μονομαχήσουν για την υπογραφή του.

Σύμφωνα με τη Marca, oι δυο ιταλικοί σύλλογοι έχουν ψηλά στη λίστα τους τον έμπειρο μέσο, ο οποίος για την ώρα βλέπει το μέλλον του μακριά από το Λονδίνο.

Πάντως, τα «σπιρούνια» δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν αν δεν καλυφθούν πλήρως οικονομικά, με τη διοίκηση της ομάδας να αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ.
Πηγή: To10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου