ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

ΠΑΟΚ: Ντεμπούτο Εσίτι κόντρα στη Φορτούνα

PAOK: Debuts Esiti against Fortuna

Anderson Esiti makes his debut in PAOK's duel as Abel Ferreira uses him a major draw against Fortuna Sitard.


His first game, even friendly, with PAOK's shirt, will be given by Anderson Esiti with the Nigerian midfielder starting at the center next to El Canturi in the fight with Fortuna Sitard.

PAOK's eleven are composed of: Paschalakis, Matos, Varela, Krespo, Giannoulis, El Kadouri, Esiti, Zaba, Bisesvar, Pelkas and Akpom.

Paschalakis will be under the goalposts. Matos will be at the right end and Giannoulis on the left with Varela and Krespos being the central defensive twin.

powered by Rubicon Project
In the center will be Eciti and El Canturi. Attack as a right winger will be played by Zaba and on the left by Bisesvar. Peckas will be at the center and at the top of the attack, Akpom.

===ΠΑΟΚ: Ντεμπούτο Εσίτι κόντρα στη Φορτούνα

Ο Άντερσον Εσίτι κάνει το ντεμπούτο του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ καθώς ο Άμπελ Φερέιρα τον χρησιμοποιεί βασικό κόντρα στην Φορτούνα Σιτάρντ.

Το πρώτο του παιχνίδι, έστω και φιλικό, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα δώσει ο Άντερσον Εσίτι με το Νιγηριανό μέσο να ξεκινάει στο κέντρο δίπλα στον Ελ Καντουρί στην αναμέτρηση με τη Φορτούνα Σιτάρντ.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλη, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ, Πέλκας και Άκπομ.

Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ. Ο Μάτος θα βρεθεί στο δεξί άκρο και ο Γιαννούλης στο αριστερό με τους Βαρέλα και Κρέσπο να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

powered by Rubicon Project
Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Εσίτι και Ελ Καντουρί. Στην επίθεση ως δεξί εξτρέμ θα παίξει ο Ζαμπά και στα αριστερά ο Μπίσεσβαρ. Ο Πέλκας θα είναι στο κέντρο και στην κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ.

Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου