ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Χωρίς απρόοπτα στην τελική ευθεία για τελικό η ΑΕΚ

Without an unexpected in the final straight for AEK

Normally continued preparation of AEK for the final Cup against PAOK.


Without any unexpected surprises, the preparation of AEK for the final Saturday Cup against PAOK continued, with Manolo Jimenez and his players in the final straight.

As a result, the Spanish technician is very happy to count all his footballers and to make the tests he wants for the great showdown.

Tomorrow, at 15:30, the press conference of Manolo Jimenez and Andre Simoes is scheduled in the OAKA press room.

The training of the "Union" will take place at 18.30 at the Spata Training Center and afterwards the AEK coach will announce his choices for the mission.
===Χωρίς απρόοπτα στην τελική ευθεία για τελικό η ΑΕΚ

Κανονικά συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

Χωρίς να προκύψουν απρόοπτα συνεχίστηκε για ακόμα μία μέρα η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ και τους παίκτες του να είναι στην τελική ευθεία. 

Κατόπιν τούτου, ο Ισπανός τεχνικός είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του και να κάνει τις δοκιμές που επιθυμεί για τη σπουδαία αναμέτρηση. 

Αύριο στις 15:30 είναι προγραμματισμένη στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ η συνέντευξη Τύπου του Μανόλο Χιμένεθ και του Αντρέ Σιμόες. 

Η προπόνηση της «Ένωσης» θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και μετά το τέλος της ο προπονητής της ΑΕΚ θα ανακοινώσει τις επιλογές του για τη αποστολή του αγώνα.
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου