ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Ανακοίνωσε και ο ΠΑΟΚ τον δανεισμό του Ρέι

PAOK also announced Ray's lending

After Patchoukas and PAOK FC today announced the borrowing of Rodriguez Rey for a year in the Mexican team.


Rodrigo Ray's lending to Patsouka, PAOK announced on Friday morning (31/5). The Argentine goalkeeper will continue his career in the Mexican team for the next season.

The announcement of Black and White FC says: "PAOK FC announces the extension of Rodrigco Ray's contract and its lending to Patsoukas.

The Argentine goalkeeper has signed a co-operation agreement with Bichengo until June 2021 and has been lent to the Mexican team for up to a year, with Potsouka having a purchase option.

Good Honor Rondri! "
===Ανακοίνωσε και ο ΠΑΟΚ τον δανεισμό του Ρέι

Μετά την Πατσούκα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα τον δανεισμό του Ροντρίγκο Ρέι, για ένα χρόνο στην ομάδα του Μεξικού.

Τον δανεισμό του Ροντρίγκο Ρέι στην Πατσούκα, ανακοίνωσε και ο ΠΑΟΚ το πρωί της Παρασκευής (31/5). Ο Αργεντινός τερματοφύλακας θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Μεξικού για την επόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση της Ασπρόμαυρης ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Ροντρίγκο Ρέι και τον δανεισμό του στην Πατσούκα.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τον Ιούνιο του 2021 και παραχωρήθηκε δανεικός στην μεξικάνικη ομάδα μέχρι για ένα χρόνο, με την Πατσούκα να έχει και οψιόν αγοράς.

Καλή επιτυχία Ρόντρι!».
Πηγή: To10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου