ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

«Νάπολι και Γιουβέντους θέλουν τον Τρίπιερ»

"Napoli and Juventus want Tripper"

Napoli's interest in acquiring Citroën Tripper of Tottenham, the Napolitano radio station reveals.


Napier and Juventus are expected to be Cernan Triprice next summer, according to the Naples radio station.

It is likely that Tottenham's international bourgeois backbone will be handed over by the Londoners in the summer, and Italy is already amazed by his case.

According to the manager of the Italian station, Valter Di Maggie, both Napoli and Juventus are looking for a 28-year-old who has 34 appearances in all competitions this season, and has also fought at the Nations League with its national team country.
===«Νάπολι και Γιουβέντους θέλουν τον Τρίπιερ»

Το ενδιαφέρον της Νάπολι για την απόκτηση του Κίεραν Τρίπιερ της Τότεναμ, αποκαλύπτει ο ραδιοφωνικός σταθμός των Ναπολιτάνων. 

«Μήλον της έριδος» για Νάπολι και Γιουβέντους αναμένεται να αποτελέσει ο Κίεραν Τρίπιερ το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού της Νάπολης. 

Είναι πιθανόν ο διεθνής ακραίος μπακ της Τότεναμ να παραχωρηθεί από τους Λονδρέζους το καλοκαίρι και στην Ιταλία βολιδοσκοπούν ήδη την περίπτωση του. 

Σύμφωνα με τον διευθυντή του ιταλικού σταθμού, Βάλτερ Ντι Μάτζιο, τόσο η Νάπολι όσο και η Γιουβέντους «γλυκοκοιτάζουν» την περίπτωση του 28χρόνου ο οποίος την εφετινή σεζόν μετράει 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αγωνίστηκε και στο Nations League με την εθνική ομάδα της χώρας του. 
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου