ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

«Ο Κονσεϊσάο αποφασίζει για Ολιβέιρα»

Article Cover"Conceisao decides for Oliveira"

The future of Sergio Oliveira, the decision that Sergio Conseisao will take after the Cup final and the Portuguese footballer clause.


Under the title "The proposal that PAOK prepares to acquire Sergio Oliveira", the Portuguese site "O jogo", brings the subject back to Sergio Oliveira.

Bicheless is not willing to pay to Porto the 12 million for the Portuguese, but underlines that PAOK expects to see what will happen with Porto's planning.

At the same time, the text emphasizes that PAOK is not negative about paying about five million euros for 50% of the player's rights, while the author of the article notes that the decision belongs to Sergio Conceisao, which he will take after his final Cup in front of Porto.
===«Ο Κονσεϊσάο αποφασίζει για Ολιβέιρα»


Το μέλλον του Σέρτζιο Ολιβέιρα, η απόφαση που θα πάρει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο μετά τον τελικό του Κυπέλλου και η ρήτρα του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή.

Με τίτλο «Η πρόταση που ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Σέρτζιο Ολιβέιρα», η πορτογαλική ιστοσελίδα «O jogo», επαναφέρει το θέμα με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Όπως τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα, ο Δικέφαλος δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει στην Πόρτο τη ρήτρα των 12 εκατομμυρίων για τον Πορτογάλο χαφ, ωστόσο υπογραμμίζεται πως ο ΠΑΟΚ περιμένει να δει τι θα γίνει με τον προγραμματισμό της Πόρτο.

Παράλληλα, στο κείμενο τονίζεται πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικός στο να πληρώσει περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, ενώ ο συντάκτης του άρθρου σημειώνει ότι η απόφαση ανήκει στον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, την οποία και θα πάρει μετά τον τελικό του Κυπέλλου που έχει μπροστά της η Πόρτο.
Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου