ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Παναθηναϊκός: Με Βαγιαννίδη βασικό απέναντι στον Άρη!

Panathinaikos: With Vagiannidis in the starting line-up against Aris!

The Panathinaikos line-up for the match against Aris became known, with Diego Alonso bringing back Giorgos Vagiannidis to his original form! Tete and Ingason are also inside.

Panathinaikos faces Aris in a match... final for the "greens", with the Uruguayan coach making changes in relation to the eleven he lined up against Chelsea.

Under the posts will be Dragovski, with Mladenovic and Vagiannidis at the two ends of the defense and Jedvai and Ingason forming the duo of stoppers.

Arao, Cerin and Bakasetas will start in midfield, with Tete and Pelistri on the wings and Geremegev at the top of the attack.

On the bench will be: Lodingin, Senkefeld, Kotsiras, Zeka, Unahi, Mancini, Maksimovic, Djurisic and Ioannidis.

*** Παναθηναϊκός: Με Βαγιαννίδη βασικό απέναντι στον Άρη!

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Άρη, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να επαναφέρει το αρχικό του σχήμα τον Γιώργο Βαγιαννίδη! Μέσα και οι Τετέ και Ίνγκασον.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη σε ένα ματς... τελικό για τους «πράσινους», με τον Ουρουγουανό τεχνικό να προχωρά σε αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε απέναντι στην Τσέλσι.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι, με τους Μλαντένοβιτς και Βαγιαννίδη στα δύο άκρα της άμυνας και τους Γεντβάι και Ίνγκασον να αποτελούν το δίδυμο των στόπερ.

Στην μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Αράο, Τσέριν και Μπακασέτας, με τους Τετέ και Πελίστρι στα άκρα και τον Γερεμέγεφ στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Σένκεφελντ, Κώτσιρας, Ζέκα, Ουναΐ, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Τζούρισιτς και Ιωαννίδης.

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου