ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

ΑΕΚ: Τέλος ο Κονέ - Υπέβαλε την παραίτησή του

AEK: Finally Kone - He submitted his resignation

Finally Kone from PAE AEK. The executive director of AEK has submitted his resignation and is leaving the Union as of today.

Rapid developments at AEK with Panagiotis Kone. The executive director of the Union leaves the "yellow and black" PAE.

According to the report, Kone has already resigned from AEK and notified the club himself via email on Thursday afternoon (3/1). In fact, he will not even follow the Union's mission to Agrinio for the game against Panaitolikos.

It was Kone's intention to step down as executive director after Saturday's match at Agrinio. But after the leak that he will not continue at the club after Yannis Papadopoulos, he chose to end his cooperation with AEK as of today.

*** ΑΕΚ: Τέλος ο Κονέ - Υπέβαλε την παραίτησή του

Τέλος ο Κονέ από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ υπέβαλε την παραίτησή του και φεύγει από σήμερα από την Ένωση.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΑΕΚ με τον Παναγιώτη Κονέ. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης αποχωρεί από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Κονέ έχει παραιτηθεί ήδη από την ΑΕΚ και γνωστοποίησε ο ίδιος τον σύλλογο μέσω email το απόγευμα της Πέμπτης (3/1). Μάλιστα, δεν θα ακολουθήσει καν την αποστολή της Ένωσης στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Πρόθεση του Κονέ ήταν να αποχωρήσει από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή μετά το σαββατιάτικο ματς στο Αγρίνιο. Όμως έπειτα από τη διαρροή που υπήρξε ότι δεν θα συνεχίσει και αυτός στο κλαμπ μετά τον Γιάννη Παπαδόπουλο, επέλεξε να τελειώσει από σήμερα τη συνεργασία του με την ΑΕΚ.

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου