ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Ματσάρα, οκτώ γκολ και νικήτρια στα πέναλτι η Φέγενορντ

Match, eight goals and Feyenoord won on penalties

In a match with eight goals (4-4) Feyenoord beat Eindhoven on penalties 4-2 and took the Dutch Super Cup.

Even though Arne Slott left for Liverpool, Feyenoord continue from where they left off and won the Dutch Super Cup. In a match that had it all, Feyenoord beat Eindhoven 4-2 on penalties and reached yet another cup.

As for the match, Lang opened the scoring for PSV in the 9th minute, with Jimenez equalizing (29') with a penalty and Nieukoup making it 2-1 a few minutes later (33'). At the beginning of the second half (48') De Jong made it 2-2, while in the 54th minute again with a penalty Jimenez made it 3-2.

Eindhoven found the answer again and in the 65th minute they made it 3-3 with Till, however their joy did not last long and in the 72nd minute Milabo made it 4-3. In the 80', PSV's moment came to score with a penalty, with De Jong making it 4-4, with the match being decided on penalties, where Feyenoord won the cup 4-2.

*** Ματσάρα, οκτώ γκολ και νικήτρια στα πέναλτι η Φέγενορντ

Σε ένα ματς με οκτώ γκολ (4-4) η Φέγενορντ επικράτησε της Αϊντχόφεν στα πέναλτι με 4-2 και πήρε το Σούπερ Καπ Ολλανδίας.

Τι και αν έφυγε ο Άρνε Σλοτ για την Λίβερπουλ, η Φέγενορντ συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ολλανδίας. Σε ένα ματς που τα είχε όλα, η Φέγενορντ επικράτησε της Αϊντχόφεν με σκορ 4-2 στα πέναλτι και έφτασε σε ακόμη μία κούπα. 

Όσον αφορά το ματς, ο Λανγκ άνοιξε το σκορ για την PSV στο 9΄, με τον Χιμένες να ισοφαρίζει (29') με πέναλτι και τον Νιεουκούπ να ανατρέπει το σκορ σε 2-1 λίγα λεπτά αργότερα (33΄). Με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου (48') ο Ντε Γιονγκ έκανε το 2-2, ενώ στο 54' ξανά με πέναλτι ο Χιμένες έκανε το 3-2.

Η Αϊντχόφεν βρήκε ξανά την απάντηση και στο 65' έκανε το 3-3 με τον Τιλ, ωστόσο η χαρά της δεν κράτησε πολύ και στο 72΄ ο Μιλαμπο έκανε το 4-3. Στο 80' έφτασε η στιγμή της PSV να σκοράρει με πέναλτι, με τον Ντε Γιονγκ να κάνει το 4-4, με το ματς να κρίνεται στα πέναλτι, όπου η Φέγενορντ με 4-2 κατέκτησε την κούπα. 

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου