ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

ΠΑΟΚ: Κοιτάζει Ντρκούσιτς για το κέντρο της άμυνας

PAOK: Looking at Drkusic for the center of defense

PAOK is seriously looking at the case of Vanja Drkusic, who a few weeks ago was with Slovenia at Euro 2024.

The interest that exists in the case of Trost Ekong, but also the serious possibility of selling Konstantinos Koulierakis after the completion of the qualifiers, has forced PAOK to examine the cases of central defenders that cover its "wants".

The one that is at the top of the relevant list, as reported by journalist Ivan Karpov, belongs to Vanja Drkusic. The Slovenian central defender belongs to Sochi, with whom the people of the "double head" are in contact, having even shown a willingness to offer 2.5 million to the Russian team plus some bonuses.

Of course, the case is not so easy, as its demands are greater and reach approximately 4 million euros.

*** ΠΑΟΚ: Κοιτάζει Ντρκούσιτς για το κέντρο της άμυνας

Ο ΠΑΟΚ κοιτάει σοβαρά την περίπτωση του Βάνια Ντρκούσιτς, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες ήταν με την Σλοβενία στο Euro 2024.

Το ενδιαφέρον που υπάρχει για την περίπτωση του Τροστ Εκόνγκ, αλλά και το σοβαρό ενδεχόμενο πώλησης του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών, έχει αναγκάσει τον ΠΑΟΚ να εξετάζει τις περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που καλύπτουν τα «θέλω» του.

Αυτή που βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, όπως ανέφερε και ο δημοσιογράφος Ιβάν Καρπόφ είναι του Βάνια Ντρκούσιτς. Ο Σλοβένος κεντρικός αμυντικός ανήκει στην Σότσι, με την οποία είναι σε επαφές οι άνθρωποι του «δικεφάλου», έχοντας μάλιστα δείξει διάθεση να προσφέρουν 2,5 εκατομμύρια στην Ρωσική ομάδα συν κάποια μπόνους.

Βέβαια, η υπόθεση δεν είναι και τόσο εύκολη, καθώς οι απαιτήσεις της είναι μεγαλύτερες και φτάνουν περίπου στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου