ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Άρσεναλ: Προσφέρει στον Αρτέτα νέο συμβόλαιο

Arsenal: Offer Arteta new contract

Mikel Arteta is a "breath away" from renewing his partnership with Arsenal, according to "Sky Sports", as the two sides prepare to shake hands.

The news reported by "Sky Sports" regarding the future of Mikel Arteta on the Arsenal bench is important. According to the British outlet, the Spanish manager is expected to renew with the Gunners soon, as his contract expires in the summer of 2025.

In fact, his relations with both Edu, the team's sporting director, and the Kroenke family, the owners, are so "strong" that formal discussions between the actors are rather... unnecessary.

Arteta's vision for the "rebirth" of Arsenal, combined with the team's performance in the last two years, has won the confidence of the fans, but also of the management who want to reward the Spanish coach with a new cooperation contract.

The details of the said deal are not yet known, however the agreement is expected to be completed soon and Arteta's future will be tied to Arsenal.

*** Άρσεναλ: Προσφέρει στον Αρτέτα νέο συμβόλαιο

Μία «ανάσα» από την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άρσεναλ βρίσκεται ο Μικέλ Αρτέτα, σύμφωνα με το «Sky Sports», καθώς οι δύο πλευρές ετοιμάζονται να δώσουν τα χέρια.

Σημαντικά είναι τα νέα που μετέδωσε το «Sky Sports» σχετικά με το μέλλον του Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο της Άρσεναλ. Σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο, ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να ανανεώσει σύντομα με τους Gunners, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Μάλιστα, οι σχέσεις του τόσο με τον Εντού, τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, όσο και με την οικογένεια Κροένκε, τους ιδιοκτήτες, είναι τόσο «δυνατή» που οι τυπικές συζητήσεις μεταξύ των παραγόντων είναι μάλλον... αχρείαστη.

Το όραμα του Αρτέτα για την «αναγέννηση» της Άρσεναλ, σε συνδυασμό με τις επιδόσεις της ομάδας την τελευταία διετία, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των φιλάθλων, αλλά και της διοίκησης που θέλει να επιβραβεύσει τον Ισπανό τεχνικό με νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι λεπτομέρειες του εν λόγω deal δεν είναι ακόμη γνωστές, ωστόσο η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα και το μέλλον του Αρτέτα να... δέσει με την Άρσεναλ.

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου