ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Aνανέωσε με την Μονακό ο Έλι Οκόμπο

Eli Okobo renewed with Monaco

Monaco have announced the renewal of Eli Okobo, who has signed a contract until the summer of 2026

Eli Okobo will remain a resident of Monte Carlo. In a statement, Monaco announced the renewal of the cooperation with the French guard, who signed a contract for another two years and will wear the Monaco shirt until the summer of 2026.

Okobo has been playing with Monaco since 2022, with their shirt he has won three championships and one Cup.

"I'm looking forward to the start of the new season, to do something special and even better than previous years," the 27-year-old player told Monaco's official website, among other things.

Last season, Okobo averaged 12.5 points, 2.5 rebounds and 3.5 assists in 37 Euroleague games, with Monaco missing the Final Four.

*** Aνανέωσε με την Μονακό ο Έλι Οκόμπο

Η Μονακό ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έλι Οκόμπο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026

Κάτοικος Μόντε Κάρλο θα παραμείνει ο Έλι Οκόμπο. Η Μονακό με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γάλλο γκαρντ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για ακόμα δυο χρόνια και θα φοράει την φανέλα των Μοναγάσκων μέχρι το καλοκαίρι του 2026. 

Ο Οκόμπο αγωνίζεται με τη Μονακό από το 2022, με τη φανέλα της έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

«Ανυπομονώ για το ξεκίνημα της νέας σεζόν, για να κάνουμε κάτι ξεχωριστό και ακόμα καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια», είπε μεταξύ άλλων ο 27χρονος παίκτης στην επίσημη ιστοσελίδα της Μονακό.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Οκόμπο  μέτρησε 12.5 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ σε 37 παιχνίδια της Euroleague, με τη Μονακό να μένει εκτός του Final Four.

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου