ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

ΠΑΟΚ: Δανεικός στη Νυρεμβέργη ο Τζίμας, πετάει άμεσα για Γερμανία

PAOK: Tzimas is on loan in Nuremberg, he is flying to Germany immediately

PAOK gave the "OK" to the transfer of Stefanos Tsima to Nuremberg in the form of a loan, with the young striker flying immediately to Germany.

At the age of 18, Stefanos Tzimas is ready to live the dream of playing in an advanced footballing country, Germany!

After intense pressure that he received recently, PAOK finally came to an agreement with Nuremberg for his loan and the highly capable striker flies to Germany immediately to continue his career in Nuremberg, which competes in the country's second division.

A key role in the completion of the deal was played by the former bomber of the German and European stadiums and current coach of Nuremberg, Miroslav Klose, who had been in contact with the player's environment early on to show them how much he counted on him, with Jima being tempted and to appreciate that the one year abroad will help him in the development of his career.

After all, the agreement between Dikephalos and the German team is exclusively for a one-year loan of the player and his return to Toumba in the summer of 2025, without including in the terms of the contract any clause that would allow the Bundesliga team. 2 its acquisition.

*** ΠΑΟΚ: Δανεικός στη Νυρεμβέργη ο Τζίμας, πετάει άμεσα για Γερμανία

Ο ΠΑΟΚ έδωσε το "ΟΚ" για την παραχώρηση του Στέφανου Τζίμα στη Νυρεμβέργη με τη μορφή δανεισμού, με τον νεαρό επιθετικό να πετάει άμεσα για τη Γερμανία.

Ο Στέφανος Τζίμας είναι έτοιμος στα 18 του χρόνια να ζήσει το όνειρο της παρουσίας σε μία προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα, την Γερμανία!

Μετά από έντονο πρέσινγκ που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα, ο ΠΑΟΚ ήρθε τελικά σε συμφωνία με την Νυρεμβέργη για το δανεισμό του και ο ικανότατος στράικερ πετάει άμεσα στην Γερμανία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Νυρεμβέργη, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Κομβικό ρόλο στην ολοκλήρωση του deal διαδραμάτισε ο άλλοτε μπόμπερ των γερμανικών και ευρωπαϊκών γηπέδων και νυν προπονητής της Νυρεμβέργης, Μίροσλαβ Κλόζε, που είχε έρθει από νωρίς σε επαφή με το περιβάλλον του παίκτη για να τους δείξει πόσο πολύ τον υπολογίζει, με τον Τζίμα να δελεάζεται και να εκτιμάει πως ο ένας χρόνος στο εξωτερικό θα τον βοηθήσει στην εξέλιξη της καριέρας του.

Άλλωστε η συμφωνία μεταξύ του Δικεφάλου και της γερμανικής ομάδας είναι αποκλειστικά για μονοετή δανεισμό του παίκτη και επιστροφή του στην Τούμπα το καλοκαίρι του 2025, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται στους όρους του συμβολαίου κάποια ρήτρα που θα επιτρέπει στην ομάδα της Bundesliga. 2 την εξαγορά του.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου