ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

«Έκλεισε στην Ατλέτικο Μινέιρο ο Λιάνκο που έπαιξε δυνατά για τον Ολυμπιακό»

"Lianko, who played hard for Olympiakos, was suspended at Atlético Mineiro"

According to Fabrizio Romano, Lianko, who had employed Olympiacos to strengthen the stoppers, reached an agreement with Atlético Mineiro.

Lianko has found the next stage of his career, as reported by Fabrizio Romano.

The 27-year-old Brazilian, who recently "played" strongly in the transfer scenarios of Olympiakos for his reinforcement in the positions of the stoppers, barring a shocking contingency, will continue his career in Atlético Mineiro.

According to the Italian journalist, the Brazilian club agreed with Southampton to buy the player with the amount of 5 million euros, at the time when the footballer himself agreed to everything for his repatriation.

Let's remember that last season, the tall central defender played in Qatar and Al Gharafa, on loan from the "Saints".

*** «Έκλεισε στην Ατλέτικο Μινέιρο ο Λιάνκο που έπαιξε δυνατά για τον Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Λιάνκο, που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση των στόπερ, ήρθε σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Λιάνκο, όπως μεταδίδει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος, που το τελευταίο διάστημα «έπαιζε» δυνατά στα μεταγραφικά σενάρια του Ολυμπιακού για την ενίσχυσή του στις θέσεις των στόπερ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μινέιρο.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, ο σύλλογος της Βραζιλίας τα βρήκε με τη Σαουθάμπτον για την αγορά του παίκτη με το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ, την ώρα όπου και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε σε όλα για τον επαναπατρισμό του.

Να θυμίσουμε πως τη σεζόν που μας πέρασε, ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός είχε αγωνιστεί στο Κατάρ και στην Αλ Γκαράφα, με τη μορφή δανεισμού από τους «Αγίους».

Πηγή: SportFM.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου