ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Νάπολι: Επιθυμούν την αποχώρηση του Κβαρατσχέλια ο πατέρας και ο μάνατζέρ του, ηχηρή απάντηση της ομάδας

Napoli: Kvarachelia's father and manager want him to leave, the team's resounding response

Napoli responded to the statements of Kvitsa Kvaratshelia's father and manager, who openly admitted that they prefer the Georgian to leave the Italian team.

Kvarachelia's father, as well as his manager, spoke openly about their desire for the footballer to leave Napoli, a reaction that caused a reaction from the team, which responded to the relevant statements.

The Georgian footballer's father expressed his opinion regarding his son's future at Napoli stating: "I don't want Kvitsa to stay at Napoli. He worked with four different coaches in one year, that worries me a lot - he will decide for himself if and it's uncomfortable for me. I haven't spoken to Kvitsa about this, I won't until the end of Euro 2024."

In addition to Kvaratshelia's father and his manager, Mamouka Tzugeli stated that the goal is for the player to leave.

"We want to leave Napoli, but now we're all waiting for Euro 2024. With Conte, Napoli have big plans. I'm sure they'll qualify for the Champions League again next season and fight for the Scudetto. But that doesn't mean that Kvaratshelia wants to stay there, I didn't talk to Kvitsa about that, the most important thing for him is the team that plays in the Champions League here, Kvitsa will miss 1 year and because of that... we are worried".

Napoli did not leave these statements unanswered and commented on their specific attitude, clarifying that the player is not for sale.

"Regarding the statements of Kvaratshelia's agent and his father, Napoli reiterates that the player has a contract for another three years. Kvaratshelia is not for sale. It is not managers and fathers who decide the future of a footballer who is bound by a contract, but Napoli! End of story."

*** Νάπολι: Επιθυμούν την αποχώρηση του Κβαρατσχέλια ο πατέρας και ο μάνατζέρ του, ηχηρή απάντηση της ομάδας

Η Νάπολι απάντησε στις δηλώσεις του πατέρα και του μάνατζερ του Κβίτσα Κβαρατσχέλια, οι οποίοι παραδέχθηκαν ανοικτά πως προτιμούν ο Γεωργιανός να αποχωρήσει από την ιταλική ομάδα.

Ο πατέρας, αλλά και ο μάνατζερ του Κβαρατσχέλια μίλησαν ανοικτά για την επιθυμία τους να αποχωρήσει ο ποδοσφαιριστής από την Νάπολι, μία αντίδραση που προκάλεσε την αντίδραση της ομάδας, η οποία απάντησε στις σχετικές δηλώσεις.

Ο πατέρας του Γεωργιανού ποδοσφαιριστή εξέφρασε την άποψή του αναφορικά με το μέλλον του γιού του στην Νάπολι δηλώνοντας: "Δεν θέλω να μείνει ο Κβίτσα στη Νάπολι. Δούλεψε με τέσσερις διαφορετικούς προπονητές σε ένα χρόνο, αυτό με ανησυχεί πολύ - θα αποφασίσει μόνος του, αν και είναι άβολο για μένα. Δεν έχω μιλήσει με τον Κβίτσα για αυτό το θέμα, δεν θα το κάνω μέχρι το τέλος του Euro 2024".

Εκτός από τον πατέρα του Κβαρατσχέλια και ο μάνατζερ του, Μαμούκα Τζουγκέλι δήλωσε πως στόχος είναι η αποχώρηση του παίκτη.

"Θέλουμε να φύγουμε από τη Νάπολι, αλλά τώρα περιμένουμε όλοι για το Euro 2024. Με τον Κόντε, η Νάπολι έχει μεγάλα σχέδια. Είμαι σίγουρος ότι θα προκριθούν ξανά στο Champions League την επόμενη σεζόν και θα παλέψουν για το Scudetto. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Κβαρατσχέλια θέλει να μείνει εκεί, δεν εννοώ αυτό. Δεν μίλησα με τον Κβίτσα για αυτό το θέμα, το πιο σημαντικό πράγμα για αυτόν είναι η Εθνική ομάδα. Στόχος μας είναι η ομάδα που παίζει στο Champions League. Το χειρότερο είναι ότι αν μείνει εδώ, ο Κβίτσα θα χάσει 1 χρόνο κι εξαιτίας αυτού… ανησυχούμε".

Η Νάπολι δεν άφησε αναπάντητες αυτές τις δηλώσεις και σχολίασε την συγκεκριμένη στάση τους ξεκαθαρίζοντας μάλιστα πως ο παίκτης δεν είναι προς πώληση.

«Αναφορικά με τις δηλώσεις του ατζέντη του Κβαρατσχέλια και του πατέρα του, η Νάπολι επαναλαμβάνει ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια. Ο Κβαρατσχέλια δεν πωλείται. Δεν είναι οι μάνατζερ και οι πατεράδες που αποφασίζουν το μέλλον ενός ποδοσφαιριστή που δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά η Νάπολι! Τέλος της ιστορίας».

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου