ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Το ματς-θρίλερ της ACB μέσα από τα μάτια του Σατοράνσκι: Οι στιχομυθίες στο παρκέ, οι κραυγές, η εμψύχωση και η ατάκα στο φινάλε με "άρωμα" Ολυμπιακού

The match-thriller of ACB through the eyes of Satoransky: The poetry on the floor, the screams, the animation and the saying in the finale with the "smell" of Olympiakos

Barcelona faced Gran Canaria for Liga Endesa and ACB placed a microphone on Tomas Satoranski's shirt. The stories from the floor, the outbursts in the crucial baskets, the encouragement to his teammates and the message to the world for the crucial match on Wednesday (8/5) with Olympiakos.

In the "light" of the public only a small part of what happens on the pitches comes out, as the conversations between the athletes, the movements not shown by the camera, the banter on the bench and the skirmishes with the referees remain "shared secrets" for players, coaches and accredited.

ACB and Liga Endesa made sure to put a microphone on Tomas Satoranski's shirt in the Spanish league thriller between Barcelona and Gran Canaria. This move had the effect of "decrypting" everything the Czech international said and did in the match against the islanders.

The "sorry" to Laprovitola for the late marker, the "we're playing crap" to Jokubaitis, the "finally give a technical penalty" to the referee, the "pick it up" to Parker and the outbursts after the crucial baskets.

Το ματς-θρίλερ της ACB μέσα από τα μάτια του Σατοράνσκι: Οι στιχομυθίες στο παρκέ, οι κραυγές, η εμψύχωση και η ατάκα στο φινάλε με "άρωμα" Ολυμπιακού

At the finale, in fact, during the applause of the crowd, he shouted "Let's go, let's go! On Wednesday, on Wednesday!" and made the relevant gesture with his hand, showing the friends of the Catalans to be in the stands again to fill the Palau Blaugrana in the crucial match with Olympiakos (8/5, 22:00).

*** Το ματς-θρίλερ της ACB μέσα από τα μάτια του Σατοράνσκι: Οι στιχομυθίες στο παρκέ, οι κραυγές, η εμψύχωση και η ατάκα στο φινάλε με "άρωμα" Ολυμπιακού

Η Μπαρτσελόνα αντιμετώπισε την Γκραν Κανάρια για τη Liga Endesa και η ACB τοποθέτησε μικρόφωνο πάνω στη φανέλα του Τόμας Σατοράνσκι. Οι στιχομυθίες από το παρκέ, τα ξεσπάσματα στα κρίσιμα καλάθια, η εμψύχωση στους συμπαίκτες του και το μήνυμα προς τον κόσμο για το κρίσιμο ματς της Τετάρτης (8/5) με τον Ολυμπιακό.

Στο "φως" της δημοσιότητας βγαίνει μόνο ένα μικρό μέρος από όσα συμβαίνουν στα παρκέ των γηπέδων, καθώς οι συνομιλίες μεταξύ των αθλητών, οι κινήσεις που δεν δείχνει η κάμερα, οι στιχομυθίες στον πάγκο και οι αψιμαχίες με τους διαιτητές παραμένουν "κοινά μυστικά" για παίκτες, προπονητές και διαπιστευμένους.

Η ACB και η Liga Endesa φρόντισαν να τοποθετήσουν μικρόφωνο στη φανέλα του Τόμας Σατοράνσκι στο ματς-θρίλερ ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Γκραν Κανάρια για το ισπανικό πρωτάθλημα. Η κίνηση, αυτή, είχε ως αποτέλεσμα να "αποκρυπτογραφηθούν" όλα όσα είπε και έκανε ο Τσέχος διεθνής στην αναμέτρηση με τους νησιώτες.

Η "συγγνώμη" στον Λαπροβίτολα για το καθυστερημένο μαρκάρισμα, το "παίζουμε χάλια" στον Γιοκουμπάιτις, το "δώσε επιτέλους μια τεχνική ποινή" στον διαιτητή, το "σήκω πάνω" στον Πάρκερ και τα ξεσπάσματα μετά από τα κρίσιμα καλάθια.

Το ματς-θρίλερ της ACB μέσα από τα μάτια του Σατοράνσκι: Οι στιχομυθίες στο παρκέ, οι κραυγές, η εμψύχωση και η ατάκα στο φινάλε με "άρωμα" Ολυμπιακού

Στο φινάλε, μάλιστα, κατά το χειροκρότημα του κόσμου, φώναξε "Πάμε, πάμε! Την Τετάρτη, την Τετάρτη!" και έκανε τη σχετική κίνηση με το χέρι του δείχνοντας στους φίλους των Καταλανών να βρεθούν και πάλι στις εξέδρες για να γεμίσουν το Palau Blaugrana στο κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό (8/5, 22:00).

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου