ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Ανανέωσε με τον Τζακάνι μέχρι το 2029 η Λάτσιο

Lazio renewed with Zaccagni until 2029

Lazio has announced the extension of its collaboration with Matias Zaccagni, which normally ended in June 2027, for two more years.

Lazio announced the signing of a new contract with Matias Zaccagni, with its duration being until the summer of 2029.

The international Italian winger is performing quite well this season with the "Lazio" shirt and Igor Tudor suggested to the management of the Italian club the renewal of his contract.

As it did, with Lazio offering Zaccagni a new contract, but with a 20% cut in his annual wages.

Something the 28-year-old ace accepted, thus showing his will to remain at the Rome team, despite the interest of Premier League teams.

*** Ανανέωσε με τον Τζακάνι μέχρι το 2029 η Λάτσιο

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ματία Τζακάνι, που ολοκληρωνόταν κανονικά τον Ιούνιο του 2027, για δύο ακόμη χρόνια, ανακοίνωσε η Λάτσιο.

Την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Ματία Τζακάνι, με την διάρκεια του να είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2029, ανακοίνωσε η Λάτσιο.

Ο διεθνής Ιταλός εξτρέμ κάνει αρκετά καλές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με τη φανέλα των «λατσιάλι» και ο Ιγκόρ Τούντορ εισηγήθηκε στη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου την ανανέωση του συμβολαίου του.

Όπως και έγινε, με την Λάτσιο να προσφέρει στον Τζακάνι μια νέα σύμβαση, αλλά με παράλληλη μείωση 20% των ετήσιων αποδοχών του.

Κάτι που ο 28χρονος άσος αποδέχθηκε, δείχνοντας έτσι τη θέληση του να παραμείνει στην ομάδα της Ρώμης, παρά το ενδιαφέρον ομάδων της Premier League.

Πηγή: SportFM.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου