ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ο προπονητής της Σερβίας

On the Avenue for Panathinaikos-PAOK, the coach of Serbia

Panathinaikos' derby with PAOK will be closely watched by Dragan Stojkovic.

A few days before the qualifying games for Euro 2024, the national coach of Serbia will come to Greece, to see the derby between Panathinaikos and PAOK in Leoforos.

Dragan Stojkovic will have his eye on the Greens' Filip Juricic and Filip Mladenovic, as well as the Black and White's Andrija Zivkovic.

Malista plans to meet and talk with them while he is in Athens, as well as with AEK's Mijat Gacinovic. All four players are in Stojkovic's plans for Serbia's upcoming games against Hungary and Montenegro.

*** Στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ο προπονητής της Σερβίας

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ θα παρακολουθήσει από κοντά ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς.

Λίγες μέρες πριν τα παιχνίδια των προκριματικών για το Euro 2024, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας θα έρθει στην Ελλάδα, για να δει από κοντά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. 

Ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς θα έχει το βλέμμα του στους Φίλιπ Τζούρισιτς και Φίλιπ Μλαντένοβιτς των «πρασίνων», καθώς και στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς των «ασπρόμαυρων».

Μαλιστα σχεδιάζει να τα συναντηθεί και να μιλήσει μαζί τους, όσο βρίσκεται στην Αθήνα, καιώς με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ. Και οι τέσσερις παίκτες βρίσκονται στα πλάνα του Στοΐκοβιτς για τα προσεχή παιχνίδια της Σερβίας με Ουγγαρία και Μαυροβούνιο.

Πηγή: SDNA.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου