ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Σοκ στην ΑΕΚ: Θλάση ο Βίντα - Μάχη για να προλάβει το Καραϊσκάκη

Shock at AEK: Vida is crushed - Battle to catch up with Karaiskakis

Shock at AEK with Vida who has suffered a contusion in the left adductor.

AEK's victory in the derby against PAOK (2-0) proved to be a Pyrrhic one, with Union losing Domagoi Vida to a muscle injury.

The player has suffered a left adductor contusion. He has already started treatment and his condition will be assessed from day to day in order for AEK to determine if and what possibilities there may be until the interruption.

That is, to catch up with the derby with Olympiakos in Karaiskakis. It won't be easy though. In essence, the Croatian stopper will fight against time to catch the match with Piraeus, although the messages are not optimistic.

Additionally, both Pineda and Amrabad are in default for their respective national teams.

*** Σοκ στην ΑΕΚ: Θλάση ο Βίντα - Μάχη για να προλάβει το Καραϊσκάκη

Σοκ στην ΑΕΚ με Βίντα που έχει υποστεί θλάση στον αριστερό προσαγωγό.

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (2-0) με την Ένωση να χάνει με μυϊκό τραυματισμό τον Ντομαγκόι Βίντα.

Ο παίκτης έχει υποστεί θλάση στον αριστερό προσαγωγό. Έχει ξεκινήσει ήδη θεραπεία και η κατάσταση του θα εκτιμάται από μέρα σε μέρα για να διαπιστώσει η ΑΕΚ αν και τι δυνατότητες μπορεί να υπάρξουν μέχρι την διακοπή.

Να προλάβει, δηλαδή, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Δεν θα είναι εύκολο πάντως. Επί της ουσίας ο Κροάτης στόπερ θα δώσει μάχη με τον χρόνο για να προλάβει το ματς με τους Πειραιώτες, αν και τα μηνύματα δεν είναι αισιόδοξα.

Επιπλέον, τόσο ο Πινέδα, όσο και ο Άμραμπατ είναι στην προεπιλογή για τις εθνικές τους ομάδες αντίστοιχα.

Πηγή: SDNA.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου