ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Το «Athletic»... στέλνει τον Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

"Athletic"... sends Messi to Inter Miami

According to "Athletic", Lionel Messi is in advanced contact with Inter Miami to continue his career there.

The Argentine superstar's contract with Paris Saint-Germain expires at the end of this season and the French club's intention is to make him an offer to keep him longer.

However, for some time now there have been several reports that want Messi ready to leave Paris in the summer of 2023.

So, according to "Athletic" and the journalist, David Ornstein, at the moment the most advanced is the negotiation with Inter Miami, David Beckham's MLS team.

"The most advanced of those options is believed to be Inter Miami, so much so that MLS is anticipating Messi's arrival and hopes he will sign in the coming months.

Talks between the two sides have been ongoing for two years and there is growing belief that the proposed transfer will go ahead.

Jorge and Jose Mas - the brothers who co-own Inter Miami with David Beckham - are leading the negotiations and numerous meetings have taken place with the star's father, Jorge," the report said.

*** Το «Athletic»... στέλνει τον Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

Σύμφωνα με το «Athletic», ο Λιονέλ Μέσι είναι σε προχωρημένες επαφές με την Ίντερ Μαϊάμι για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού σούπερ σταρ με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής περιόδου και πρόθεση του γαλλικού συλλόγου είναι να του κάνει πρόταση για να τον κρατήσει περισσότερο. 

Ωστόσο, εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα που θέλουν τον Μέσι έτοιμο να αποχωρήσει από το Παρίσι το καλοκαίρι του 2023. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με το «Athletic» και τον δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Ορνστάιν, αυτή τη στιγμή πιο προχωρημένη είναι η διαπραγμάτευση με την Ίντερ Μαϊάμι, την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ από το MLS.

«Η πιο προχωρημένη από αυτές τις επιλογές θεωρείται ότι είναι η Ίντερ Μαϊάμι, σε τέτοιο βαθμό που το MLS αναμένει την άφιξη του Μέσι και ελπίζει ότι θα υπογράψει τους επόμενους μήνες.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται εδώ και δύο χρόνια και υπάρχει αυξανόμενη πίστη ότι η προτεινόμενη μεταγραφή θα υλοποιηθεί.

Ο Χόρχε και ο Χοσέ Μας - τα αδέρφια που είναι συνιδιοκτήτες της Ίντερ Μαϊάμι μαζί με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ - ηγούνται των διαπραγματεύσεων και έχουν πραγματοποιηθεί πολυάριθμες συναντήσεις με τον πατέρα του σταρ, Χόρχε», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου