ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Παναθηναϊκός: Λίγες πιθανότητες για Τούμπα ο Κώτσιρας

Panathinaikos: Few chances for Kotsiras Toumba

The Greek full-back felt discomfort on Thursday, did an individual program again and the chances are dwindling to be able to attend Panathinaikos' game against PAOK in Toumba. The internationals are back.

Yiannis Kotsiras may have trained normally on Wednesday but on Thursday he felt new discomfort, followed an individual program and will hardly be available for Panathinaikos' game against PAOK in Toumba.

The international ace will test in the coming days but the odds are not in his favour. In this case, Facundo Sanchez will remain in the lineup.

After that, the internationals are back in Koropi and everyone is in good shape and in Ivan Jovanovic's mood for Sunday's derby.

*** Παναθηναϊκός: Λίγες πιθανότητες για Τούμπα ο Κώτσιρας

Ο Έλληνας μπακ ένιωσε ενοχλήσεις την Πέμπτη, έκανε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα και οι πιθανότητες λιγοστεύουν για να προλάβει να δώσει το παρών στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Επέστρεψαν οι διεθνείς.

Μπορεί ο Γιάννης Κώτσιρας να προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη αλλά την Πέμπτη ένιωσε νέες ενοχλήσεις, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα προλάβει να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα.

Ο διεθνής άσος θα δοκιμάσει τις επόμενες ημέρες αλλά οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του. Σε αυτή την περίπτωση, θα παραμείνει στην ενδεκάδα ο Φακούντο Σάντσες.

Από κει και πέρα, οι διεθνείς επέστρεψαν στο Κορωπί και όλοι είναι σε καλή κατάσταση και στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι της Κυριακής.

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου