ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Άκυρο της Πορτιμονένσε στον ιδιοκτήτη της Τσέλσι Τοντ Μπόελι

Portimonense voided by Chelsea owner Todd Boehly

New Chelsea owner Todd Boehly wants to acquire other clubs, but his initial approach to Portimonense was rejected by the Portuguese club's strongman.

The efforts of the new owner of Chess, Todd Boeli, to buy Portimonense fell into the void.

The American businessman approached the main shareholder of the Portuguese team, Fonseca, in order to negotiate the acquisition of the majority share capital of the team, but his effort did not bear fruit.

Fonseca is known for his love for the club and had previously turned down an offer from the owners of Manchester City.

The Blues approached renowned manager Jorge Mendes to act as a 'bridge of communication' between the two sides, but even he failed to convince the Portimao-based club's strongman.

*** Άκυρο της Πορτιμονένσε στον ιδιοκτήτη της Τσέλσι Τοντ Μπόελι

Ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι Τοντ Μπόελι θέλει να αποκτήσει και άλλες ομάδες, αλλά η αρχική του προσέγγιση για την Πορτιμονένσε απορρίφθηκε από τον ισχυρό άνδρα του Πορτογαλικού συλλόγου.

Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες του νέου ιδιοκτήτη της Τσέσι Τοντ Μπόελι, για αγορά της Πορτιμονένσε.

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας προσέγγισε τον βασικό μέτοχο της πορτογαλικής ομάδας, Φονσέκα, προκειμένου να διαπραγματευτεί την απόκτηση της πλειοψηφίας του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας, αλλά η προσπάθειά του δεν απέδωσε καρπούς.

Ο Φονσέκα είναι γνωστός για την αγάπη του στον σύλλογο και μάλιστα παλαιότερα είχε απορρίψει και πρόταση των ιδιοκτητών της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «μπλε» προσέγγισαν τον πασίγνωστο μάνατζερ Ζόρζε Μέντες ώστε να γίνει η «γέφυρα επικοινωνίας» μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά ούτε αυτός κατάφερε να μεταπείσει τον ισχυρό άνδρα της ομάδας που εδρεύει στο Πορτιμάο.

Πηγή: Σπορ FM.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου