ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Σούπερ φιλικό Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ταϊλάνδη τον Ιούλιο

Super friendly Liverpool - Manchester United in Thailand in July

Liverpool and Manchester United will start their summer tour with a big derby in July in Bangkok.

Liverpool and Manchester United will cross swords in a friendly match in Bangkok's Rajamangala ", from which their summer tour will begin.

The announcement was made jointly on Thursday, with the match scheduled for July 12 in the Thai capital.

United will continue their tour in Melbourne, where on the 15th and 19th of the month they will play friendlies against Melbourne Victory and Crystal Palace.

Liverpool, for their part, make their first trip to the Far East since 2017 and return to Bangkok after touring before the 2015-2016 season.

*** Σούπερ φιλικό Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ταϊλάνδη τον Ιούλιο

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αρχίσουν τις θερινές περιοδείες τους με ένα μεγάλο ντέρμπι τον Ιούλιο στην Μπανγκόκ.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε φιλική αναμέτρηση στο Ρατζαμανγκάλα" της Μπανγκόκ, από την οποία θα αρχίσει η καλοκαιρινή περιοδεία τους.

Η ανακοίνωση έγινε από κοινού την Πέμπτη, με τον αγώνα να είναι προγραμματισμένος για τις 12 Ιουλίου στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης.

Η Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει την περιοδεία της στη Μελβούρνη, όπου στις 15 και 19 του μήνα θα δώσει φιλικά κόντρα στη Μέλμπουρν Βίκτορι και στην Κρίσταλ Πάλας.

Η Λίβερπουλ από την πλευρά της κάνει το πρώτο ταξίδι της στην Άπω Ανατολή από το 2017 και επιστρέφει στην Μπανγκόκ έπειτα από την περιοδεία πριν από τη σεζόν 2015-2016.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου