ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Άρης: «Τρέχει» να προλάβει τη ρεβάνς ο Γκαρσία

Aris: Garcia is "running" to catch the rematch

The time limits are narrowing for Mateo Garcia who is making a road race to catch the rematch with Astana (29/7, 21:30)

Aris welcomes Astana at 21:30 on Thursday night for the rematch of the second qualifying round of the Europa Conference League.

The Yellows lost the first match 2-0 in Kazakhstan, while Mateo Garcia left with an injury at halftime break, with the Spanish midfielder doing a "road race" to catch the replay of Kleanthis Vikelidis.

The player, after the injury he suffered in the adductor muscles, needs 4-5 days to return to the normal program.

By the middle of next week, his condition is expected to be clarified, so that Akis Mantzios can make his plans for the "final" with the Kazakhs in Thessaloniki.

*** Άρης: «Τρέχει» να προλάβει τη ρεβάνς ο Γκαρσία

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για τον Ματέο Γκαρσία που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς με την Αστάνα (29/7, 21:30)

Ο Άρης υποδέχεται την Αστάνα στις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης για τη ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Οι κίτρινοι ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα με 2-0 στο Καζακστάν, ενώ αποχώρησε με τραυματισμό ο Ματέο Γκαρσία στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει τον επαναληπτικό του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο παίκτης, μετά την κάκωση που αποκόμισε στους προσαγωγούς, χρειάζεται 4-5 μέρες για να επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα.

Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας που έρχεται, αναμένεται να ξεκαθαριστεί η κατάστασή του, ώστε ο Άκης Μάντζιος να καταστρώσει ανάλογα τα πλάνα του για τον «τελικό» με τους Καζάκους στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: To10.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου