ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Χαμός έξω από το «Στάμφορντ Μπριτζ» για το ευρωπαϊκό

Damn outside "Stamford Bridge" for the European

Chelsea fans spent the night outside "Stamford Bridge" after their team won the Champions League with 1-0 against City in "Dragao"!

For the second time in its history, Chelsea won the trophy of the top European club competition and thousands of "blue" fans who could not make the trip to Porto due to the limited number of tickets, celebrated it outside the team's stadium.

The party lasted a long time, with the friends of the Londoners ecstatic about the huge success of Thomas Tuchel's team ...

*** Χαμός έξω από το «Στάμφορντ Μπριτζ» για το ευρωπαϊκό

Οι οπαδοί της Τσέλσι το ξενύχτησαν έξω από το «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από την ομάδα τους με το 1-0 επί της Σίτι στο «Ντραγκάο»!

Για δεύτερη φορά στην ιστορία της η Τσέλσι κατέκτησε το τρόπαιο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και χιλιάδες οπαδοί των «μπλε» που δεν κατάφεραν να κάνουν το ταξίδι στο Πόρτο λόγω και του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων, το γιόρτασαν έξω από το γήπεδο της ομάδας.

Το πάρτι κράτησε αρκετή ώρα, με τους φίλους των Λονδρέζων εκστασιασμένους για την τεράστια επιτυχία της ομάδας του Τόμας Τούχελ...

Πηγή: Σπορ FM.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου