ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Με 20% πληρότητα ο τελικός του Coppa Italia

The final of the Coppa Italia with 20% fullness

The Italian Cup final between Juventus and Atalanta will be held in front of 20% of the capacity of MAPEI Stadium.

Everywhere there is an effort to gradually get people back to the stadiums and the same is true in Italy. According to reports, the Coppa Italia final between Juventus and Atalanta will be held in front of 20% of the capacity of the Sassuolo stadium, which will host the event. For the first time since 2008 the final will take place outside the Olimpico in Rome and as it turns out an effort will be made to have almost 5,000 spectators on the stands.

*** Με 20% πληρότητα ο τελικός του Coppa Italia

Ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Αταλάντα θα διεξαχθεί μπροστά στο 20% της χωρητικότητας του MAPEI Stadium.

Παντού γίνεται προσπάθεια για να επιστρέψει σταδιακά ο κόσμος στα γήπεδα και το ίδιο ισχύει και στην Ιταλία. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο τελικός του Coppa Italia ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Αταλάντα, θα διεξαχθεί μπροστά στο 20% της χωρητικότητας του γηπέδου της Σασουόλο, το οποίο θα φιλοξενήσει το event. Για πρώτη φορά από το 2008 ο τελικός θα γίνει εκτός του Olimpico της Ρώμης και όπως προκύπτει θα γίνει προσπάθεια για να υπάρξουν στις εξέδρες σχεδόν 5.000 θεατές.

Πηγή: SDNA.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου