ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Μπάμπεργκ – ΑΕΚ 71-67

Μπάμπεργκ – ΑΕΚ 71-67 | to10.grBamberg - AEK 71-67

AEK was defeated in Bamberg by a score of 71-67, but the bets remain ... open to the Germans and the qualifier passes from the enclosed Maroussi.


He played in a difficult place, with Masuiles injured by the second quarter and the Theodore was injured and virtually unpredictable. AEK in a fascinating game lost 71-67 to Bamberg, but a defeat that does not cut her way to qualifying in the Final 4 of the Basketball Champions League. The Union stood out perfectly in Germany, and Sant ROS was the key player after he apparently constrained Rice (who is in the half-time), with Theodore and Hudder keeping it up in the second half, with the first being a hub when the hosts passed through nine points.

His basket in the last three seconds may be ... redemption for AEK, which next week and rematch to OAKA, wants a win with 5 points to qualify for the final 4 of the last season that he won last season.

I HAPPEN THE CHOCOLATE WITH THE MASOULIS

Unbelievable and yet it happened. The Union in the first ten minutes left without a score for 8 minutes! Fortunately, Bamberg had only 8 points in this time, with Larenzakis ... breaking the pomegranate for 8-2. The hosts passed 11-2, but a three-pointer of Sant Ross and Masuiles shot, they brought in 11-7, with Theodore close the 11-10 with a shot of 6.75m!

In spite of AEK's good-time and 8-0-run by Banky players, Masuiles's injury, completely spoiled the concentration with Baghpert to pass 22-14. Sakota took action to unblock his team. Originally with a two-pointer and later with a three-pointer, he formed 22-22, forcing Bamberg to be out-of-the-way, seeing her little advantage flush.

The 4-0 of the home team, the leader of the Union again stopped and Lorenzakis equaled again the match. Hader, after seven failed attempts, finally scored, with Larry out of the shots giving the lead to the Union, with Santa Ros to "nullify" Rice and leave him unspoken at halftime!

AEK entered the locker room with a two-point lead (28-30), in a match where the defense had the first floor.

HETTA NOT HAPPENS THE ROAD

Returning to the match, the guests started with a 4-0 starring Sant Roc for 28-34. Hader replied to Bamberg's three-pointer, with Rice winning his first basket in the 34-36 showdown. In the equation, the AEK American center was in the equation, who was on the cross for 36-42.

Alexander narrowed for 39-42, Bamberg reduced to the point, but again Lorenzakis "struck" with a three-pointer for 41-45. Sakota followed him for 43-47, with Sant Ross answering the German team's new season and the minute to end at 49-50!

Bamberg returned to the court with a 5-2 lead, Sakota escaped and scored for 54-54, but Rubiet gave a 4-point lead to his team.

Sout Ross was a nod in defense and attack and lowered to the point, but Taylor with a tripod formed the dangerous 61-56. AEK was aggressively imprisoned, the Germans had Momentum, and Alexander and Rice sent the difference to the nine points!

The Union had the Theodore who took the initiative to throw the distance, reduced to three-pointers, and shot 69-65!

Theodore also stole the ball, and in 71-67 Bamberg struggled, but Bampard won everything that will be judged in the OAKA.
===Μπάμπεργκ – ΑΕΚ 71-67

Η ΑΕΚ ηττήθηκε στην Μπάμπεργκ με σκορ 71-67,όμως οι λογαριασμοί μένουν… ανοιχτοί με τους Γερμανούς και η πρόκριση περνάει από το κλειστό του Αμαρουσίου.

Επαιξε σε μία έδρα δύσκολη, με τον Μασιούλις τραυματισμένο από το δεύτερο δεκάλεπτο και τον Θίοντορ προερχόμενο από τραυματισμό και ουσιαστικά ανέτοιμο. Η ΑΕΚ σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, έχασε με 71-67 στην έδρα της Μπάμπεργκ, μία ήττα όμως που δεν της κόβει τον δρόμο για την πρόκριση στο Final 4 του Basketball Champions League. H Ένωση στάθηκε τέλεια στην Γερμανία, ο Σαντ Ρος ήταν ο παίκτης κλειδί αφού περιόρισε φανερά τον Ράις (άποντος στο ημίχρονο), με το Θίοντορ και τον Χάντερ να την κρατούν όρθια στο δεύτερο ημίχρονο, με τον πρώτο να είναι κομβικός όταν οι γηπεδούχοι πέρασαν με εννιά πόντους.

Μάλιστα το καλάθι του στα τελευταία τρία δευτερόλεπτα μπορεί να είναι… λύτρωση για την ΑΕΚ, η οποία την επόμενη εβδομάδα και στην ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, θέλει νίκη με 5 πόντους για να προκριθεί στο Final 4 της διοργάνωση που σήκωσε την περσινή σεζόν.

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΙΟΥΛΙΣ

Απίστευτο και όμως συνέβη. Η Ένωση στο πρώτο δεκάλεπτο έμεινε δίχως πόντο για 8 λεπτά! Ευτυχώς η Μπάμπεργκ σε αυτό το διάστημα είχε μόλις 8 πόντους, με τον Λαρεντζάκη να… σπάει το ρόδι για το 8-2. Οι γηπεδούχοι προσπέρασαν με 11-2, αλλά ένα τρίποντο του Σαντ Ρος και η βολή του Μασιούλις, έφεραν το 11-7, με τον Θίοντορ να κλείνει το δεκάλεπτο στο 11-10 με σουτ από τα 6,75μ!

Παρά το καλό διάστημα της ΑΕΚ και το 8-0 που έτρεξαν οι παίκτες του Μπάνκι, ο τραυματισμός του Μασιούλις, χάλασε εντελώς τη συγκέντρωση με την Μπάγμπεργκ να περνάει με 22-14. Ο Σάκοτα ανέλαβε δράση για να ξεμπλοκάρει την ομάδα του. Αρχικά με ένα δίποντο και αργότερα με ένα τρίποντο, διαμόρφωσε το 22-22, αναγκάζοντας σε τάιμ άουτ την Μπάμπεργκ, που είδε το μικρός της πλεονέκτημα να εξανεμίζεται.

Το 4-0 των γηπεδούχων, σταμάτησε και πάλι ο αρχηγός της Ένωσης και ο Λαρεντζάκης ισοφάρισε και πάλι την αναμέτρηση. Ο Χάντερ μετά από 7 αποτυχημένες προσπάθειες, σκόραρε επιτέλους, με τον «Λάρι» από τις βολές να δίνει το προβάδισμα στην Ένωση, με τον Σαντ Ρος να «μηδενίζει» τον Ράις και να τον αφήνει άποντο στο ημίχρονο!

Η ΑΕΚ μπήκε στα αποδυτήρια με δύο πόντους προβάδισμα (28-30), σε ένα ματς που η άμυνα είχε τον πρώτο λόγο.

ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Επιστρέφοντας στο ματς, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με ένα 4-0 με πρωταγωνιστή τον Σαντ Ρος για το 28-34. Ο Χάντερ απάντησε στο τρίποντο της Μπάμπεργκ, με τον Ράις να πετυχαίνει το πρώτο του καλάθι στην αναμέτρηση για το 34-36. Στην εξίσωση είχε μπει για τα καλά λοιπόν ο Αμερικανός σέντερ της ΑΕΚ, ο οποίος στο τρανζίσιον κάρφωσε για το 36-42.

Ο Αλεξάντερ μείωσε για το 39-42, η Μπάμπεργκ μείωσε στον πόντο, όμως και πάλι ο Λαρεντζάκης «χτύπησε» με ένα τρίποντο για το 41-45. Ο Σάκοτα τον ακολούθησε για το 43-47, με τον Σαντ Ρος να απαντάει στο νέο σερί της Γερμανικής ομάδας και το δεκάλεπτο να τελειώνει στο 49-50!

Η Μπάμπεργκ επέστρεψε στο παρκέ με ένα 5-2 σερί, ο Σάκοτα ξέφυγε και σκόραρε για το 54-54, όμως ο Ρούμπιτ έδωσε προβάδισμα 4 πόντων στην ομάδα του.

Ο Σαντ Ρος ήταν κομβικός σε άμυνα και επίθεση και μείωσε στον πόντο, όμως ο Τέιλορ με τρίποντο διαμόρφωσε το επικίνδυνο 61-56. Η ΑΕΚ είχε εγκλωβιστεί επιθετικά, οι Γερμανοί είχαν το μομέντουμ και ο Αλεξάντερ με τον Ράις, έστειλαν την διαφορά στους εννιά πόντους!

Η Ένωση είχε τον Θίοντορ που ανέλαβε πρωτοβουλίες για να ρίξει την απόσταση, μείωσε με τρίποντο, ενώ με βολές έκανε το 69-65!

Ο Θίοντορ έκλεψε και την μπάλα και στον αιφνιδιασμό διαμόρφωσε το 71-67, η Μπάμπεργκ κέρδισε όμως τα πάντα θα κριθούν στο ΟΑΚΑ.
Πηγή: To10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου