ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Stoiximan Super League: Σε «Κλεάνθης Βικελίδης» και ΟΑΚΑ ο Λανουά

Stoiximan Super League: Lanois in "Cleanthis Vikelidis" and OAKA

Stefan Lanois, president of KED, will closely watch the match between Ari and Lamia and the derby between Panathinaikos and Olympiakos.

Stefan Lanois will be in "Kleanthis Vikelidis" and OAKA next weekend, as he will initially watch the match between Ari and Lamia and the following day the derby between Panathinaikos and Olympiakos respectively.

In the first one he will be a spectator, but reasonably the president of KED will also check the appearance of the referees closely, while in the "battle" of the "eternals" he will be the referee observer of the elite Daniel Zibert and his assistants who will run it.

*** Stoiximan Super League: Σε «Κλεάνθης Βικελίδης» και ΟΑΚΑ ο Λανουά

Ο Στεφάν Λανουά, πρόεδρος της ΚΕΔ, θα παρακολουθήσει από κοντά το ματς του Αρη με τη Λαμία και το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Σε «Κλεάνθης Βικελίδης» και ΟΑΚΑ θα βρίσκεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Στεφάν Λανουά, καθώς αρχικά θα παρακολουθήσει από κοντά το ματς του Αρη με τη Λαμία και την επομένη το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Στο πρώτο θα είναι ως θεατής αλλά εύλογα ο πρόεδρος της ΚΕΔ θα τσεκάρει και από κοντά την εμφάνιση των ρέφερι, ενώ στη «μάχη» των «αιωνίων» θα είναι ο παρατηρητής διαιτησίας του elite Ντάνιελ Ζίμπερτ και των βοηθών του που θα τη διευθύνουν.

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου