ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Λίβερπουλ: Έσπασε τα κοντέρ το «αντίο» του Κλοπ και στην τηλεθέαση, άφησε πίσω την πρωταθλήτρια Σίτι!

Liverpool: Klopp's "goodbye" broke the charts and in TV viewing, he left the champion City behind!

Topping the ratings was Liverpool's clash with Wolves on Sunday in England, with Jurgen Klopp's 'bye' leaving even champions Manchester City behind.

Even the walls of "Anfield" shed tears at Jurgen Klopp's farewell. After almost nine years, the German coach decided to leave his beloved Liverpool, with his final "farewell" against Wolves breaking hearts.

Klopp's farewell to "Anfield" was also the event that stole the show on Sunday afternoon in England. Not even the title battle between Manchester City and Arsenal. Not even Pep Guardiola's Champions League award. Klopp's farewell was by far the most watched on Sunday, leaving the Manchester champions in second place.

With a 70% share, Liverpool's game with Wolves topped the UK TV ratings on Sunday afternoon. The number was also extremely high on Youtube, where it reached up to 44%. In total, almost 40 million people watched Klopp's final game in charge of Liverpool via social media, while City's title-deciding match drew 29 million unique viewers.

*** Λίβερπουλ: Έσπασε τα κοντέρ το «αντίο» του Κλοπ και στην τηλεθέαση, άφησε πίσω την πρωταθλήτρια Σίτι!

Στην κορυφή της τηλεθέασης ήταν η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Γουλβς την Κυριακή στην Αγγλία, με το «αντίο» του Γιούργκεν Κλοπ να αφήνει πίσω μέχρι και την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι.

Δάκρυσαν μέχρι και τα τείχη του «Άνφιλντ» στο αντίο του Γιούργκεν Κλοπ. Έπειτα από σχεδόν εννέα χρόνια, ο Γερμανός τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει από την αγαπημένη του Λίβερπουλ, με το τελευταίο του «αντίο» στην αναμέτρηση με τη Γουλβς να ραγίζει καρδιές.

Ο αποχαιρετισμός του Κλοπ στο «Άνφιλντ» ήταν και το γεγονός που έκλεψε την παράσταση το απόγευμα της Κυριακής στην Αγγλία. Ούτε καν η μάχη του τίτλου ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ. Ούτε καν η απονομή των πρωταθλητών του Πεπ Γκουαρδιόλα. Το αντίο του Κλοπ ήταν με διαφορά πρώτο στην τηλεθέαση την Κυριακή, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τους πρωταθλητές του Μάντσεστερ.

Με ποσοστό 70% το παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Γουλβς κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης στο Ηνωμένο Βασίλειο το απόγευμα της Κυριακής. Εξαιρετικά μεγάλος ήταν ο αριθμός και στο Youtube, όπου έφτασε μέχρι και στο 44%. Συνολικά, σχεδόν 40 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την τελευταία αναμέτρηση του Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ μέσα από τα social media, την ώρα που το ματς της Σίτι που έκρινε τον τίτλο του πρωταθλητή, συγκέντρωσε 29 εκατομμύρια μοναδικούς viewers.

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου