ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Η ενδεκάδα του Άρη: Με Ζαμόρα σέντερ φορ στη Λεωφόρο

Aris' lineup: With Zamora center forward in Leoforo

See the 11 that Akis Manzios will line up for Aris' away game against Panathinaikos, which starts in less than an hour at "Apostolos Nikolaidis".

Aris is being hosted by Panathinaikos at Leoforos, for the 8th matchday of the Stoiximan Super League playoffs.

With the 11 that Akis Manzios will field against the "clover" becoming known a little while ago and the Greek coach in store for a surprise, with the use of Zamora instead of Koron in the role of center forward.

The "yellows", therefore, will compete with a 4-2-3-1 system and Cuesta under the goalposts. Odubajo, Fabiano, Brambetz and Montoya composed the four in defense. Jules and Darida were the two on the axis, with Suleimanov Garcia and Saverio making up the trio behind Zamora, who played at the top of the attack.

*** Η ενδεκάδα του Άρη: Με Ζαμόρα σέντερ φορ στη Λεωφόρο

Δείτε την 11άδα που θα παρατάξει ο Άκης Μάντζιος για το εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό, που αρχίζει σε λιγότερο από μια ώρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Άρης φιλοξενείται στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό, για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Με την 11άδα που θα κατεβάσει ο Άκης Μάντζιος να απέναντι στο «τριφύλλι» να γίνεται γνωστή πριν από λίγη ώρα και τον Έλληνα τεχνικό να επιφυλάσει μια έκπληξη, με την χρησιμοποίηση του Ζαμόρα αντί του Κορόν σε ρόλο σέντερ φορ.

Οι «κίτρινοι», λοιπόν, θα αγωνιστούν με σύστημα 4-2-3-1 και τον Κουέστα κάτω από τα γκολπόστ. Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Μοντόγια συνέθεσαν την τετράδα στην άμυνα. Ζουλ και Νταρίντα ήταν οι δύο στον άξονα, με τους Σουλεϊμάνοφ Γκαρθία και Σαβέριο να συνιθέτουν την τριπλέτα πίσω από τον Ζαμόρα, ο οποίος έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης.

Πηγή: SportFM.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου