ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Επικό τρολάρισμα Ενρίκε στον Ρίτσαρντς: "Μίκα, ήσουν το είδωλό μου και είπες ότι θα περάσει η Μπαρτσελόνα"

Enrique's epic trolling of Richards: 'Mika, you were my idol and you said Barcelona would go through'

After Paris' victory (4-1) and their qualification over Barcelona in the semi-finals of the Champions League, Luis Enrique trolled Micah Richards, for his prediction that the Catalans will go through.

Paris Saint-Germain thrashed ten-man Barcelona 4-1 in Spain to reach the Champions League semi-finals.

After the match, the coach of the French team spoke to the CBS Sports show with the presenter Kate Abdo flanked by English football legends Thierry Henry and Jamie Carragher, as well as former footballer Micah Richards.

Luis Enrique jokingly wanted to express his irritation at the presenters, who had predicted that Barcelona would go through to the next phase.

Specifically, addressing Mika Richards, he said: "Mika, you were my idol and you said that Barcelona will pass."

Watch the excerpt:

*** Επικό τρολάρισμα Ενρίκε στον Ρίτσαρντς: "Μίκα, ήσουν το είδωλό μου και είπες ότι θα περάσει η Μπαρτσελόνα"

Μετά την νίκη της Παρί (4-1) και την πρόκρισή της επί της Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Champions League, ο Λούις Ενρίκε τρόλαρε τον Μίκα Ρίτσαρντς, για την πρόβλεψή του ότι θα περάσουν οι Καταλανοί.

Η Παρί ισοπέδωσε την Μπαρτσελόνα των δέκα παικτών με 4-1 μέσα στην Ισπανία και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Γαλλικής ομάδας μίλησε στην εκπομπή CBS Sports με την παρουσιάστρια Κέιτ Άμπντο να πλαισιώνεται από του θρύλους του αγγλικού ποδοσφαίρου Τιερί Ανρί και Τζέιμι Κάραγκερ, αλλά και τον επίσης πρώην ποδοσφαιριστή Μίκα Ρίτσαρντς.

Ο Λούις Ενρίκε αστειευόμενος θέλησε να εκφράσει τον εκνευρισμό του προς τους παρουσιαστές, που είχαν προβλέψει ότι η Μπαρτσελόνα θα περάσει στην επόμενη φάση.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στον Μίκα Ρίτσαρντς είπε: "Μίκα, ήσουν το είδωλό μου και είπες ότι θα περάσει η Μπαρτσελόνα".

Δείτε το απόσπασμα:

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου