ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

ΑΕΚ: Θλαστικό τραύμα και ράμματα στο γόνατο ο Βίντα

AEK: Vida has a chest injury and stitches in his knee

Domagoi Vida suffered a bruised knee in training which required stitches. His wife posted an Instagram story of the knock, but there is no cause for concern over the Croatian stopper's condition.

AEK's training ended unexpectedly, as Domagoi Vida left with a bruised right knee and needed stitches. The feeling is that this is not the same injury that Orbelin Pineda suffered and missed the matches of the 2023 final.

The Croatian stopper's condition will be assessed day by day. His wife posted an Instagram story with his knee and the stitches he received due to the injury. In the Union, of course, there is anxiety as to whether the Croatian stopper will make it to the match against Volos on January 3, as Mukudi, who was called up to the Cameroon national team for the Africa Cup of Nations, will also be absent.

The story uploaded by Vida's wife:

ΑΕΚ: Θλαστικό τραύμα και ράμματα στο γόνατο ο Βίντα

*** ΑΕΚ: Θλαστικό τραύμα και ράμματα στο γόνατο ο Βίντα

Ο Ντομαγκόι Βίντα αποκόμισε ένα θλαστικό τραύμα στο γόνατο στην προπόνηση με αποτέλεσμα να του γίνουν ράμματα. Η σύζυγός του ανέβασε ένα story στο Instagram με το χτύπημα, αλλά δεν προκύπτει λόγος ανησυχίας για την κατάσταση του Κροάτη στόπερ.

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ, καθώς ο Ντομαγκόι Βίντα αποχώρησε με ένα θλαστικό τραύμα στο δεξί γόνατο και του έγιναν ράμματα. Η αίσθηση είναι ότι δεν πρόκειται για τον ίδιο τραυματισμό που υπέστη ο Ορμπελίν Πινέδα και έχασε τα ματς από το φινάλε του 2023.

Η κατάσταση του Κροάτη στόπερ θα εκτιμάται μέρα με τη μέρα. Η σύζυγός του ανέβασε ένα story στο Instagram με το γόνατο και τα ράμματα που του έκαναν λόγω του τραυματισμού. Στην Ένωση φυσικά υπάρχει αγωνία αν ο Κροάτης στόπερ θα προλάβει το ματς με τον Βόλο στις 3 Ιανουαρίου, καθώς δεδομένα θα απουσιάσει και ο Μουκουντί που κλήθηκε στην εθνική Καμερούν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Το story που ανέβασε η σύζυγος του Βίντα:

ΑΕΚ: Θλαστικό τραύμα και ράμματα στο γόνατο ο Βίντα

Πηγή: Sport 24.gr 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου