ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Νότιγχαμ Φόρεστ μεταγραφές: Κλείνει τον Χάντσον-Όντοι της Τσέλσι

Nottingham Forest Transfers: Close Chelsea's Hudson-Odoi

According to reports in the English press, Nottingham Forest are one breath away from signing Chelsea's Hudson-Odoi.

Nottingham Forest are in advanced negotiations with Chelsea for Callum Hudson-Odoi. The 22-year-old English winger, who is a native of the London Blues' academies, is expected to leave the club he has been a member of since he was seven years old.

Hudson-Odoi has one year left on his contract with Chelsea and his transfer status is expected to be a loan with an option to buy, so it is very likely that he will renew for another year if he is transferred on that status.

He spent last season on loan at Bayern Leverkusen making 21 appearances and scoring just one goal and one assist in the 1,074 minutes he played.

*** Νότιγχαμ Φόρεστ μεταγραφές: Κλείνει τον Χάντσον-Όντοι της Τσέλσι

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον αγγλικό Τύπο, η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται μία ανάσα από το να κλείσει τον Χάντσον-Όντοϊ της Τσέλσι.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι για την απόκτηση του Κάλουμ Χάντσον-Όντοϊ. Ο 22χρονος Άγγλος εξτρέμ, που είναι γέννημα θρέμα των ακαδημιών των «μπλε» του Λονδίνου, αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα της οποίας αποτελεί μέλος από τα επτά του χρόνια.

Ο Χάντσον-Όντοϊ έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Τσέλσι και το καθεστώς της μεταγραφής του αναμένεται να είναι δανεισμός με οψιόν αγοράς, οπότε είναι πολύ πιθανό να ανανεώσει για έναν χρόνο ακόμη, αν γίνει η μεταγραφή του με το καθεστώς αυτό.

Την περσινή σεζόν την πέρασε ως δανεικός στην Μπάγερν Λεβερκούζεν πραγματοποιώντας 21 συμμετοχές και σκοράροντας μόλις ένα γκολ και μία ασίστ στα 1.074 αγωνιστικά λεπτά που πάτησε χορτάρι.

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου