ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Επίσημο: Eποχή Φαριόλι στη Νις!

Official: Farioli season in Nice!

Nice announced the hiring of Francesco Farioli for the next two years, with the 34-year-old Italian technician returning to the bench.

Farioli season in Nis!

A few hours after the agreement of the French club, the Italian coach whose name was also heard for the technical leadership of Olympiacos, followed the official announcement with the young talented technician putting his signature on a two-year contract.

Nice is the third stop in the career of the 34-year-old from Firenze, as before Alanyaspor he also coached Karagümruk.

The French club announced Farioli with an impressive video in which the newly hired coach expressed his pride in his new challenge.



*** Επίσημο: Eποχή Φαριόλι στη Νις!

Την πρόσληψη του Φραντσέσκο Φαριόλι για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η Νις, με τον 34χρονο Ιταλό τεχνικό να επιστρέφει στον πάγκο.

Εποχή Φαριόλι στη Νις!

Λίγες ώρες μετά τη συμφωνία του γαλλικού συλλόγου, ο Ιταλός προπονητής το όνομα του οποίου ακούστηκε και για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση με τον νεαρό ταλαντούχο τεχνικό να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο δύο ετών.

Η Νις αποτελεί τον τρίτο σταθμό στην καριέρα του 34χρονου από το Φιρέντσε, καθώς πριν την Αλάνιασπορ προπόνησε και την Καραγκιουμρούκ.

Ο γαλλικός σύλλογος, ανακοίνωσε τον Φαριόλι με ένα εντυπωσιακό βίντεο στο οποίο ο νεοπροσληφθέντας τεχνικός δήλωσε υπερήφανος για τη νέα του πρόκληση.



Πηγή:Sportfm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου