ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Με Σπόραρ και Παλάσιος η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ

With Sporar and Palacios the eleven of Panathinaikos against AEK

See Ivan Jovanovic's selections for Panathinaikos' starting line-up in the derby against rival AEK, which starts in about an hour at Leoforos...

Panathinaikos welcomes AEK, as part of the 7th round of the Stoiximan Super League playoffs, at "Apostolos Nikolaidis".

With Ivan Jovanovic ending up with the footballers who will start in the 11 of the "trefoil" against "Enos".

In particular, the 60-year-old coach of Panathinaikos made four changes in relation to the formation he had chosen for the match with Volos, bringing back Schenkefeld, Kourbelis, Bernard and Sporar.

The "greens", therefore, will compete with a 4-3-3 system. Brignoli will sit in goal, with Kotsira, Schenkefeld, Magnuson and Huancar in defence. Kourbelis, Tserin and Ruben will play in the axis. Palacios on the right side, Bernard on the left and Sporar at the top of the attack.

On the bench are: Lodingin, Pouhats, Ioannidis, Kleinheisler, Sanchez, Mancini, Csokai, Sarlia and Verbic.

*** Με Σπόραρ και Παλάσιος η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ

Δείτε τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ, που αρχίζει σε περίπου μια ώρα στη Λεωφόρο…

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καταλήγει στους ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν στην 11άδα του «τριφυλλιού» κόντρα στην «Ένωση».

Συγκεκριμένα, ο 60χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού έκανε τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που είχε επιλέξει για το ματς με τον Βόλο, επαναφέροντας τους Σένκεφελντ, Κουρμπέλη, Μπερνάρ και Σπόραρ.

Οι «πράσινοι», λοιπόν, θα αγωνιστούν με σύστημα 4-3-3. Ο Μπρινιόλι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ στην άμυνα. Κουρμπέλης, Τσέριν και Ρούμπεν θα παίξουν στον άξονα. Ο Παλάσιος στην δεξιά πλευρά, ο Μπερνάρ στην αριστερή και ο Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο είναι οι: Λοντίγκιν, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σάντσες, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Σάρλια και Βέρμπιτς.

Πηγή: Σπορ FM.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου