ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Μάντσεστερ Σίτι: Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο Γκιουντογκάν

Manchester City: Guidogan tested positive for coronavirus

Manchester City will be without Ilkay Gudogan for at least 10 days, with the average citizen being positive for the coronavirus and putting himself in isolation.

A blow for Manchester City in view of the start of its obligations in the Premier League (21/9, 22:15 Live from Sport24.gr the match with the Wolves), with Ilkay Gudogan being positive in the coronavirus and being forced to enter in isolation for at least 10 days.

"Manchester City can confirm that Ilkay Gudogan has tested positive for COVID-19.

"Everyone at the club wishes Ilkay a speedy recovery," the Manchester team said in a statement issued at noon on Monday (21/9).

*** Μάντσεστερ Σίτι: Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο Γκιουντογκάν

Χωρίς τον Ιλκάι Γκιουντογκάν θα πορευτεί για τουλάχιστον 10 ημέρες η Μάντσεστερ Σίτι, με τον μέσο των πολιτών να βρίσκεται θετικός στον κορονοϊό και να τίθεται σε αυτοαπομόνωση.

Πλήγμα για την Μάντσεστερ Σίτι ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεών της στην Premier League (21/9, 22:15 Live από το Sport24.gr το ματς με την Γουλβς), με τον Ιλκάι Γκιουντογκάν να βρίσκεται θετικός στον κορονοϊό και να είναι υποχρεωμένος να μπει σε καθεστώς απομόνωσης για τουλάχιστον 10 ημέρες.

"Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να επιβεβαιώσει πως ο Ιλκάι Γκιουντογκάν βρέθηκε θετικός στον ιό COVID-19. Ο Ιλκάι βρίσκεται τώρα υπό επιτήρηση και για διάστημα 10 ημερών θα είναι σε αυτοαπομόνωση, ακολουθώντας το πρωτόκολλο της Premier League και της βρετανικής κυβέρνησης για την καραντίνα.

Όλοι στο σύλλογο εύχονται ταχεία ανάρρωση στον Ιλκάι", αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/9) η ομάδα του Μάντσεστερ.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου