ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Λίπι:''Να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα''

Lippi: '' Finishing the Championship ''

Former Italian national selection Marcelo Lippi insists the best solution is to end the season without spectators watching the matches on their home TV.


The 71-year-old spoke on a radio station in his home country ...

'' The championship must be completed, either in May, August or even September. This means the next season will be concentrated.

Lippi has spent five years in the Chinese championship with Guangzhou since leaving Italy in 2010 and then took over the national team.

'' I know that matches are not the football that people want to watch, but when the fans can't be found on the pitch, there is also television to watch. ''
*** Λίπι:''Να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα''

Ο πρώην εκλέκτορας της Εθνικής Ιταλίας Μαρσέλο Λίπι επιμένει πως η καλύτερη λύση είναι να τελειώσει η σεζόν χωρίς θεατές με τους φιλάθλους να παρακολουθούν τα ματς από την τηλεόραση του σπιτιού τους.

Ο 71χρονος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του...

''Το πρωτάθλημα πρέπει να ολοκληρωθεί, είτε Μάιο, Αύγουστο ή ακόμα και Σεπτέμβριο. Αυτό σημαίνει πως η επόμενη σεζόν θα είναι συμπυκνωμένη''.

Ο Λίπι από τότε που έφυγε από την Εθνική Ιταλίας το 2010 πέρασε πέντε χρόνια στο πρωτάθλημα της Κίνας με την Γκουανζού και μετά ανέλαβε την Εθνική της χώρας

''Γνωρίζω πως αγώνες κεκλεισμένων των θυρών δεν είναι το ποδόσφαιρο που θέλει ο κόσμος να βλέπει, αλλά όταν δεν μπορούν να βρεθούν οι οπαδοί στο γήπεδο, υπάρχει και η τηλεόραση για να παρακολουθήσει''.
Πηγή: Novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου