ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Τρεζεγκέ: «Ο Εμπαπέ είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου»

Trezege: "Empape is the future of football"

The future of world football is French striker Kilian Empape, according to David Trezege, veteran ace and compatriot.


Lukas Mondris may have been crowned FIFA's best player of the year, leaving behind Ronaldo and Messi, but David Trézegé believes that Empape is the future substitute for Portugal and Argentina.

After his victories in the World Cup triumph of France, the 19-year-old star of Paris Saint-Germain came out in the best of the year, but the month's player in Ligue 1.

"Empape is a player who showed his skills with his team but also the national team
"Said the veteran ace at the London ceremony.

"I think it is the present but, above all, the future of global football. It is the post-Ronaldo and post-Messi. He's a great player, "he added.
===Τρεζεγκέ: «Ο Εμπαπέ είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου»

Το μέλλον του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, είναι ο Γάλλος επιθετικός Κιλιάν Εμπαπέ, σύμφωνα με τον παλαίμαχο άσο και συμπατριώτη του Νταβίντ Τρεζεγκέ. 

Μπορεί ο Λούκα Μόντριτς να στέφτηκε ως ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς από την FIFA, αφήνοντας πίσω του τον Ρονάλντο και το Μέσι, αντιθέτως ο Νταβίντ Τρεζεγκέ θεωρεί ότι ο Εμπαπέ είναι ο μελλοντικός αντικαταστάτης του Πορτογάλου και του Αργεντινού. 

Μετά από τα κατορθώματά του στο θρίαμβο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γαλλίας, ο 19χρονος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν βγήκε στην καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς αλλά και ο παίκτης του μήνα στη Ligue 1. 

«Ο Εμπαπέ είναι ένας παίκτης που έδειξε τις ικανότητές του με την ομάδα του αλλά και την εθνική
», δήλωσε στην τελετή στο Λονδίνο ο παλαίμαχος άσος. 


«Νομίζω ότι είναι το παρόν αλλά, πάνω απ 'όλα, το μέλλον του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Είναι ο μετά-Ρονάλντο και ο μετά-Μέσι. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης»,πρόσθεσε. 
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου