ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Νοκ-άουτ με την ΑΕΚ ο Ζοάο Φέλιξ

Knockout with AEK Joao Felix

Benfica's next big thing, 18-year-old Joao Felix is ​​out of the box for the match against AEK in Athens after his injury to the Aves championship game.


The 18-year-old Portuguese midfielder was injured on the left-hand side of the match with Aves and was replaced.

According to Record, the injury will leave him out for the next two weeks, with the result that Joao Felix loses the match with AEK in OAKA for the second match of the Champions League teams next Tuesday.

Indeed, as the Portuguese newspaper says, Felix will not even catch up with the big derby with Porto next week.

As far as Faudo Ferreira is concerned, the Argentine striker works on his training to return to the game with the Union.
====Νοκ-άουτ με την ΑΕΚ ο Ζοάο Φέλιξ

Το... next big thing της Μπενφίκα, ο 18χρονος Ζοάο Φέλιξ τίθεται εκτός μάχης για το ματς με την ΑΕΚ στην Αθήνα μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Άβες.

Ο 18χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στην αριστερή κνήμη στο ματς με την Άβες με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί.

Σύμφωνα με τη Record ο τραυματισμός θα τον αφήσει εκτός για τις επόμενες δύο εβδομάδες, με συνέπεια ο Ζοάο Φέλιξ να χάνει τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League την επόμενη Τρίτη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα, ο Φέλιξ δεν θα προλάβει ούτε το μεγάλο ντέρμπι με την Πόρτο την επόμενη εβδομάδα.


Όσον αφορά τον Φακούντο Φερέιρα, ο Αργεντινός επιθετικός δουλεύει στις προπονήσεις με στόχο την επιστροφή του στο παιχνίδι με την Ένωση.
Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου