ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Δίνει 110 εκατομμύρια για τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς η Γιουνάιτεντ!

Article CoverHe gives 110 million for Milkovic-Savic United!

Manchester United's transcription target is the talented Serbian midfielder Lazio Sergey Milinovic-Savic.


The 23-year-old Serbian midfielder after a very good season in the Rome team impresses with Russia's World Cup with Russia's national jersey, with Manchester United's Portuguese technician having put him at the top of his transcription list as he wants to strengthen more his team ahead of the new season.

According to the English newspaper "Sun", the "Red Devils" are ready to disburse the 110 million euros that Lazio asks to leave Milkovic-Savic to leave this summer
===Δίνει 110 εκατομμύρια για τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς η Γιουνάιτεντ!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο ταλαντούχος Σέρβος κεντρικός μέσος της Λάτσιο, Σεργκέι Μίλινκοβιτς-Σάβιτς.

Ο 23χρονος Σέρβος κεντρικός μέσος μετά από μια πολύ καλή σεζόν στην ομάδα της Ρώμης εντυπωσιάζει και στο Μουντιάλ της Ρωσίας με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας, με τον Πορτογάλο τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον έχει βάλει στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας καθώς θέλει να δυναμώσει περισσότερο την ομάδα του εν όψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Sun», οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είναι έτοιμοι να εκταμιεύσουν το ποσό των 110 εκατομμυρίων ευρώ που ζητάει η Λάτσιο, για να αφήσει τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να φύγει το φετινό καλοκαίρι


Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου