ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Σούπερ μεταγραφές με ξένους και νεαρούς ο στόχος του Ιβάν!

Super signings by foreigners and young target Ivan!

The president of PAOK is ready to invest as much money needed to have a powerful roster Vladan Ivic.

PAOK has entered the final stretch of the season in which aims at achievement of the bowl and in the first playoff.
But at the same time as the command Savvides Lubos Michel in cooperation with Vlantan Ivits work that the team has the powerful roster to start the preparation for the new season which will allow it to become the absolute protagonist.
"I pay you need to get players who make the difference" is the command Savvides and that effort is moving in two directions. First of all PAOK wants to strengthen with players from abroad to the position of the goalkeeper but the winger's first phase. While the detected and a midfielder who can raise the level of the team and a central defender, PAOK will not be negative and this aid. With that in mind already the Michel has ordered foreign agenda proposals to review the Vlantan Ivits. At the same time PAOK goal is to acquire the best talent in the Greek territory and has already revealed the metrosport.gr first objective is Dimitris Limnio of Atromitos.
===Σούπερ μεταγραφές με ξένους και νεαρούς ο στόχος του Ιβάν!

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να επενδύσει όσα χρήματα χρειαστεί για να έχει ένα πανίσχυρο ρόστερ ο Βλάνταν Ιβιτς.
Ο ΠΑΟΚ έχει μπει στην τελική ευθεία της αγωνιστικής περιόδου όπου στοχεύει στην κατάκτηση του Κυπέλλου και στην πρωτιά στα πλέι οφ.
Την ίδια στιγμή όμως με εντολή Σαββίδη ο Λούμπος Μίχελ σε συνεργασία με τον Βλάνταν Ιβιτς δουλεύουν ώστε η ομάδα να έχει το πανίσχυρο ρόστερ με την έναρξη της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο που θα της επιτρέψει να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής.
«Πληρώνω όσα χρειαστεί για να αποκτήσουμε τους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά» είναι η εντολή Σαββίδη και αυτή η προσπάθεια κινείται σε δυο κατευθύνσεις. Πρώτα απ' όλα ο ΠΑΟΚ θέλει να ενισχυθεί με παίκτες από το εξωτερικό στη θέση του τερματοφύλακα αλλά και του εξτρέμ σε πρώτη φάση. Παράλληλα εν εντοπιστεί και ένας χαφ που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα αλλά και ένας κεντρικός αμυντικός, ο ΠΑΟΚ δε θα ήταν αρνητικός και σε αυτή την ενίσχυση. Με αυτό το σκεπτικό ήδη ο Μίχελ έχει δώσει εντολή σε ξένους ατζέντηδες για σχετικές προτάσεις που θα αξιολογήσει με τον Βλάνταν Ιβιτς. Την ίδια στιγμή στόχος του ΠΑΟΚ είναι να αποκτήσει και τα καλύτερα ταλέντα στην ελληνική επικράτεια και ήδη όπως αποκάλυψε το metrosport.gr πρώτος της στόχος είναι ο Δημήτρης Λημνιός του Ατρομήτου.
Από metrosport.gr  

Πηγή: PaokMania

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου