ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Euro 2024, Κέιν: "Η ομάδα έρχεται πάντα πρώτη, προσπαθώ να δίνω το παράδειγμα"

Euro 2024, Kane: "The team always comes first, I try to lead by example"

Harry Kane wildly celebrated Ollie Watkins' goal against Holland that sent England into the Euro 2024 final and spoke on the eve of the clash with Spain on the importance of team spirit.

Gareth Southgate made a big decision in the 81st minute of the semi-final with the Netherlands and with the score at 1-1, as he switched on Watkins and Palmer instead of Kane and Foden, to fully justify himself after Palmer's assist and his goal Watkins on 90+1, England qualify for Euro final for second successive time.

However, the fact that showed how good the atmosphere is in the three lions is Harry Kane's furious celebration of his teammate's goal and also the affectionate hug he gave him after the end of the match.

"To be honest, I don't remember what I said to him. Thanks Olli, it's not easy not being in the match from the start. It's not easy waiting for your chance.

Knowing how to take the opportunity like he did, with that goal, is something to his credit and obviously a huge result for the team," the England captain said on the eve of the final against Spain (14/7, 22:00) to add:

"The team is not just the 11 who play, everyone is fighting in the same direction and there are no egos. I always try to lead by example.

I always try to be the leader but the team comes first, that's the most important thing."

*** Euro 2024, Κέιν: "Η ομάδα έρχεται πάντα πρώτη, προσπαθώ να δίνω το παράδειγμα"

Ο Χάρι Κέιν πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του Όλι Γουότκινς κόντρα στην Ολλανδία που έστειλε την Αγγλία στον τελικό του Euro 2024 και με δηλώσεις του την παραμονή της μάχης με την Ισπανία στάθηκε στη σημασία του ομαδικού πνεύματος.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ πήρε μία μεγάλη απόφαση στο 81ο λεπτό του ημιτελικού με την Ολλανδία και με το σκορ στο 1-1, καθώς πέρασε στο ματς τους Γουότκινς και Πάλμερ αντί των Κέιν και Φόντεν, για να δικαιωθεί πλήρως αφού από ασίστ του Πάλμερ και γκολάρα του Γουότκινς στο 90+1, η Αγγλία προκρίθηκεσε τελικό Euro για δεύτερη διαδοχική φορά.

Το γεγονός πάντως που κατέδειξε το πόσο καλό είναι το κλίμα στα τρία λιοντάρια είναι ο έξαλλος πανηγυρισμός του Χάρι Κέιν στο γκολ του συμπαίκτη του αλλά και στην στοργική αγκαλιά που του έκανε μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

"Για να είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι τι του είπα. Ευχαριστώ τον Όλι, δεν είναι εύκολο να μην είσαι στο ματς από την αρχή. Δεν είναι εύκολο να περιμένεις για την ευκαιρία σου.

Το να ξέρεις να αρπάζεις την ευκαιρία όπως έκανε εκείνος, με εκείνο το γκολ, είναι κάτι που πρέπει να του πιστωθεί και προφανώς είναι τεράστιο αποτέλεσμα για την ομάδα", τόνισε ο κάπτεν των Άγγλων την παραμονή του τελικού με την Ισπανία (14/7, 22:00) για να προσθέσει:

"Η ομάδα δεν είναι μόνο οι 11 που παίζουν, όλοι παλεύουν προς την ίδια κατεύθυνση και δεν υπάρχουν εγωισμοί. Εγώ προσπαθώ να δίνω πάντα το παράδειγμα.

Προσπαθώ να είμαι πάντα ο ηγέτης αλλά η ομάδα είναι στην πρώτη θέση, αυτό είναι το σημαντικότερο".

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου