ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

ΠΑΟΚ: Βλέπει Σλόβαν ενόψει Europa League

PAOK: Slovenia is looking ahead to the Europa League

PAOK man to watch Slovan Bratislava's Serendip match for Slovakia championship.


Next Thursday (22/08), PAOK will play Slovakia with Slovan Bratislava for the first match of the Europa League play-offs. Biceps have already watched the team from Slovakia in the match against Dudalk for the third qualifying round of the competition.

This time on Saturday afternoon (17/08, 20.00) a man of the biceps of the North will be in Slovakia.

The purpose of the trip is to watch Slatan Bratislava's match against Serent. This is a match that will take place in the 5th round of the Slovakian championship.

Slovenia is at the top of the table and has made an impressive start to the Europa League. In fact, the Slovaks have given up eight official fights and counted equal wins.
===ΠΑΟΚ: Βλέπει Σλόβαν ενόψει Europa League

Άνθρωπος του ΠΑΟΚ θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Σλόβαν Μπρατισλάβας με την Σέρεντ για το πρωτάθλημα Σλοβακίας.

Την ερχόμενη Πέμπτη (22/08) ο ΠΑΟΚ θα παίξει στη Σλοβακία με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για το πρώτο ματς της φάσης των play offs του Europa League. Οι άνθρωποι του δικεφάλλου ήδη έχουν παρακολουθήσει την ομάδα από την Σλοβακία στο ματς με την Νταντάλκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Αυτή τη φορά το απόγευμα του Σαββάτου (17/08, 20.00) άνθρωπος του δικεφάλου του Βορρά θα βρεθεί στην Σλοβακία.

Σκοπός του ταξιδιού είναι να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Σλόβαν Μπρατισλάβας με την Σέρεντ. Πρόκειται για αγώνα που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σλοβακίας.

Η Σλόβαν βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα όπως και στο Europa League. Για την ακρίβεια οι Σλοβάκοι έχουν δώσει οκτώ επίσημους αγώνες και μετρούν ισάριθμες νίκες.
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου