ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Κοντά σε Σάντσες η Ίντερ

Inter near Sanchez

Inter are close to agreeing with Manchester United to acquire international Chilean ace Alexis Sanchez.


After Roma and Edin Jeco renewed their partnership, Inter turned to the solution: Alexis Sanchez.

According to Sky Italia, Nerazzurri are very close to agreeing with Manchester United on the acquisition of the Chilean international who can travel to Italy on Tuesday (20/08) to make the deal.

The deal's formula wants United to lend the experienced ace a one-year loan (until the summer of 2020), paying part of his salary, while his buyout is expected to reach 15 million euros.

The 30-year-old has extensive experience from Spain and England with the jerseys of Barcelona (2011-14), Arsenal (2014-18) and United and is ready for the next chapter of his career.
===Κοντά σε Σάντσες η Ίντερ

Η Ίντερ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του διεθνούς Χιλιανού άσου Αλέξις Σάντσες.

Αφού η Ρόμα και ο Εντίν Τζέκο προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους, η Ίντερ στράφηκε στη λύση: Αλέξις Σάντσες.

Σύμφωνα μάλιστα με το Sky Italia οι Νερατζούρι βρίσκονται πολύ κοντά σε καταρχήν συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του διεθνούς Χιλιανού άσου ο οποίος μπορεί να ταξιδέψει στην Ιταλία ακόμη και την προσεχή Τρίτη (20/08) για να πραγματοποιήσει το deal.

Η φόρμουλα της συμφωνίας θέλει την Γιουνάιτεντ να παραχωρεί τον έμπειρο άσο ως δανεικό για ένα χρόνο (ως το καλοκαίρι του 2020), πληρώνοντας και μέρος του μισθού του, ενώ η οψιόν αγοράς του αναμένεται να φτάσει τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 30χρονος επιθετικός έχει μεγάλη εμπειρία από Ισπανία και Αγγλία με τις φανέλες των Μπαρτσελόνα (2011-14), Άρσεναλ (2014-18) και Γιουνάιτεντ και είναι έτοιμος για το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα του.
Πηγή: To10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου