ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

«Ολοταχώς προς Λέτσε ο Μήτρογλου»

"Totally to Lecce Mitroglou"

Turkish media say Kostas Mitroglou is ready to open a new chapter in his career and move from Lecce to the City.


Lecce has moved up to the big category this season after the 2011-2012 season and wants to stay there. In this context, it is considering moves to strengthen it.

One of them may be Costas Mitroglou, who according to Turkish reports has collected his belongings from Istanbul and is preparing to move to Italy and Lecce.

Radamel Falcao's almost certain acquisition of Galatasaray has also played a role in this, which will further limit the time of the Greek striker.

Recall that the 31-year-old Greek striker has been loaned to Turkey's Marseille team for 1.5 years since last January.
===«Ολοταχώς προς Λέτσε ο Μήτρογλου»

Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Κώστας Μήτρογλου είναι έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και από την Πόλη να μετακομίσει στο Λέτσε.

Η Λέτσε ανέβηκε φέτος, μετά από τη σεζόν 2011-2012 στη μεγάλη κατηγορία και θέλει να παραμείνει εκεί. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζει κινήσεις για την ενίσχυση της.

Μία από αυτές ενδέχεται να είναι ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα μάζεψε τα πράγματά του από την Κωνσταντινούπολη και ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Ιταλία και το Λέτσε.

Σε αυτό, ρόλο έχει παίξει και η σχεδόν σίγουρη απόκτηση του Ραδαμέλ Φαλκάο από τη Γαλατάσαραϊ, η οποία θα περιορίσει κι άλλο το χρόνο συμμετοχής του Έλληνα επιθετικού.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 31χρονος Έλληνας στράικερ έχει δοθεί δανεικός στην ομάδα της Τουρκίας από τη Μαρσέιγ για 1,5 χρόνο από τον περασμένο Γενάρη.
Πηγή: To10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου